Una dintre fiicele lui Dan Șucu deschide un nou loc de joacă în mallul ParkLake

Andreea Neferu 21/05/2018 | 15:18 Ştiri
Una dintre fiicele lui Dan Șucu deschide un nou loc de joacă în mallul ParkLake

Kiddo Play Academy, companie specializată în divertismentul pentru copii, controlată de antreprenorii Cristina Alexandru-Șucu (una dintre fiicele lui Dan Șucu, proprietarul Mobexpert, și ale Cameliei Șucu) și Vlad Alexandru, va deschide la începutul lunii iunie un nou loc de joacă în mallul ParkLake din Capitală.

Acesta va fi cel de-al doilea loc de joacă deschis de Kiddo Play Academy, după cel din centrul comercial Băneasa Shopping City, inaugurat în 2014. Centrul din ParkLake va avea o suprafață de 1.200 de metri pătrați, similară cu cea din mallul din Băneasa.

„Am ales ParkLake pentru prima extindere, în primul rând pentru că suprafața generoasă a spațiului ne permite să păstram formatul din Băneasa și atracțiile de bază, pe lângă elementele de noutate. În plus, prin apropierea față de parc, le oferim copiilor un loc în care să își continue joaca în interior, cu ușurință”, a declarat Cristina Alexandru-Șucu.

Negocierile de închiriere a spațiului din ParkLake au fost intermediate de către compania de consultanță imobiliară Colliers International Romania.

„În ultima perioadă, centrele comerciale, indiferent de mărimea sau de poziționarea acestora, alocă o suprafață din ce în ce mai mare zonei de entertainment. Pe alocuri, sunt investite sume importante pentru reamenajarea acestora. Doar un cinematograf și un mic loc de joacă, într-un proiect care se dorește dominant, nu mai satisfac cerințele clienților. Centrul comercial ParkLake este vizitat de un număr foarte mare de familii, iar apropierea față de parc creează un mix interesant de activități atât în interior, cât și în exterior”, a declarat Venera Munjev, senior associate retail agency în cadrul Colliers International Romania.

Printre atracțiile din locul de joacă din ParkLake, cu o capacitate de 300 de copii în același timp, se vor număra o zonă de cățărare, topogan cu saltele, labirint de lasere, zonă de mini-bowling.


Sursă foto: kiddo.ro

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.