Un producător german de tuburi își extinde fabrica de la Turda

Andreea Neferu 15/03/2018 | 16:59 Ştiri
Un producător german de tuburi își extinde fabrica de la Turda

Fränkische, producător german de tuburi și sisteme de plastic și metal, își extinde prezența pe piața locală, după ce a închiriat o clădire de 7.000 de metri pătrați în parcul industrial de la Turda controlat de dezvoltatorul CTP, cu acționariat olandez. Aici, compania germană va avea atât spații de depozitare, cât și de producție.

Fränkische, care a intrat pe piața locală în urmă cu trei ani, ajunge astfel la peste 10.000 de metri pătrați închiriați în parcul industrial din județul Cluj. În 2015, compania a închiriat 3.400 de metri pătrați la Turda, pentru activități de producție și depozitare.

 

“Am luat decizia de a ne extinde spațiile odată cu creșterea afacerii noastre în zonă”, a spus Paul Cioban, directorul fabricii Fränkische din Turda.

În România, CTP deține parcuri logistice cu peste 700.000 de metri pătrați suprafață închiriabilă în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda. Anul acesta, compania vrea să finalizeze alți 300.000 de metri pătrați în România.


Sursă foto: CTP

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.