Un nou zbor direct din România: Bucureștiul va fi legat de capitala Georgiei printr-un proiect pilot

Andreea Neferu 23/10/2017 | 11:55 Ştiri
Un nou zbor direct din România: Bucureștiul va fi legat de capitala Georgiei printr-un proiect pilot

Level Tour, agenție boutique de turism fondată în 2007 de antreprenorii Cristina Micosovici și Andrei Anghel, a lansat un zbor direct între București și Tbilisi, capitala Georgiei, care va acompania pachete turistice în stațiuni montane din Munții Caucaz, ca alternativă la vacanțele de schi în Bulgaria, Austria sau alte destinații externe unde se practică sporturi de iarnă.

Cursa București-Tbilisi va fi operată sub forma unui proiect pilot în perioada 3-10 februarie 2018, care corespunde vacanței intersemestriale a elevilor. Proiectul ar urma să fie suplimentat în funcție de solicitările venite din partea clienților.

Cursa, care va dura două ore și jumătate, cu plecare pe 3 februarie și retur pe 10 februarie 2018, va fi operată de linia aeriană Blue Air, iar proiectul este sprijinit și de Ambasada României în Georgia, respectiv de Ambasada Georgiei în România.

”Am primit multe întrebări despre o alternativă pentru vacanța de schi clasică în Bulgaria sau Austria. Includerea Georgiei în portofoliul nostru a venit natural, pentru că suntem în permanentă căutare de destinații noi (…)”, a declarat Cristina Micosovici, cofondator Level Tour.

Printre stațiunile montane din Georgia se numără Gudauri, care oferă peste 60 de kilometri de pârtii cu toate gradele de dificultate.

Prețul unui pachet turistic în Georgia începe de la 493 de euro de persoană și include zborul, transferul spre hotel și cazarea pentru șapte nopți.


Sursă foto: Blue Air

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.