Un nou proiect de anvergură se lansează pe piața de birouri din România

Andrei Dumitru 19/09/2019 | 13:57 Ştiri
Un nou proiect de anvergură se lansează pe piața de birouri din România

Project1 deschide operațiunile în România cu o echipă de 21 de profesioniști, majoritatea ingineri din domeniul construcțiilor, fiecare cu o experiență de minim 5 ani în industria amenajărilor de birouri de tip corporate.

Compania a fost fondată de Ștefan Olaru, Tudor Chindea și Valentin Nour, ale căror nume sunt legate de piața de birouri din România, cei trei având o experiență de peste 10 ani în industria de profil.

Până în prezent Project1 a semnat și are în derulare contracte în valoare de 8,1 milioane de euro. Principalii clienți care au ales Project1 ca partener pentru livrarea noilor spații de birouri sunt: Amazon Development Romania, Thales Systems Romania, Visteon Electronics, Buck Consultants Limited Londra, Nagarro Romania și International British School of Bucharest. Project1 își propune să incheie anul 2019 cu o cifră de afaceri de 10 milioane de euro, iar targetul pentru anul 2020 este o cifră de afaceri de 20 de milioane de euro.

„Estimăm, în baza cifrelor oficiale din anii anteriori, că piața amenajărilor de birouri – inclusiv mobilierul aferent – se va ridica la un nivel de 120 de milioane de euro. Ne propunem să acoperim o cotă de aproximativ 10% în acest prim an, chiar dacă vom avea doar 7 luni de activitate, urmând ca în anul următor să țintim 20% din această piață”, spune Valentin Nour, CEO Project1.

Project1 va deschide concomitent birouri în București și Timișoara.

Deja operațională, compania va avea sediul central localizat în București, la parterul clădirilor Bucharest Business Park din proprietatea fondului austriac CA IMMO. Cel de-al doilea birou Project1, cel din Timișoara, va fi inaugurat în complexul City Business Center deținut de fondul sud-african NEPI ROCKCASTLE.

Project1 are în portofoliu și producători din alte segmente, precum uși, partiții, plafoane, corpuri de iluminat și alte accesorii, ca parte din politica sa de outsourcing direct pentru clienții săi.