Un grup israelian investește 11 milioane de euro într-un proiect rezidențial de lux în zona Herăstrău

Andreea Neferu 09/07/2018 | 13:59 Ştiri
Un grup israelian investește 11 milioane de euro într-un proiect rezidențial de lux în zona Herăstrău

Grupul de origine israeliană Villar, care a dezvoltat proiectele de birouri Vitan Business Center și Dorobanți Office Building, investește 11 milioane de euro ăn construcția unui proiect rezidențial de lux în zona Herăstrău.

Construcția proiectului Vida Herăstrău, situat lângă Parcul Herăstrău, a început în urmă cu un an, livrarea sa fiind estimată pentru toamna lui 2019. Proiectul va avea cinci etaje și locuințe cu două, trei și patru camere, precum și apartamente cu grădină.

“Clienții nu se mai uită doar după o locuință, ei caută comunități unde își pot redefini stilul de viață. De aceea am decis să dezvoltăm într-una din cele mai dinamice zone ale Bucureștiului un produs rezidențial calitativ”, spune Avi Sigalat, project manager al Vida Herăstrău.

Deși nu oferă informații privind numărul de locuințe al proiectului rezidențial, Villar susține că 10% din acestea sunt deja rezervate.

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.