Un desert de ciocolată, retras de la comercializare din hipermarketurile din România

Elena Marinescu 05/05/2023 | 18:07 Ştiri
Un desert de ciocolată, retras de la comercializare din hipermarketurile din România

Un desert din ciocolată este retras de pe rafturile magazinelor din țara noastră chiar de compania care l-a produs, ca măsură de precauție pentru protecția consumatorilor.

Compania Alois Müller GmbH & Co.KG efectuează rechemarea produsului 4025500275211 – Müller Vegan Mousse Desert de spumă de ciocolată pe bază de crema de nuci de cocos (2 x 70 g).

Rechemarea acestui produs se face ca măsură de precauție pentru protecția consumatorilor, potrivit Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

ANSVSA recheamă produsul Muller Vegan Mousse de ciocolată 2 x 70g din magazinele Cora, Kaufland, Carrefour și Auchan din România.

Produsul este rechemat „din cauza unei erori tehnice de producție, a fost introdusă o proteină din lapte care nu era destinată produsului finit. Acest lucru poate duce la posibile reacții alergice la persoanele care suferă de o alergie la proteinele din lapte.

Pentru persoanele care nu suferă de alergie la proteina din lapte, mousse-ul este potrivit pentru consum fără restricții”, transmite ANSVSA.

Persoanele care au cumpărat acest produs și care suferă de alergii sunt rugate să nu consume acest mousse de ciocolată și să îl returneze la Serviciul Clienți din magazine Auchan, Cora, Kaufland, Carrefour.

În urma returnării, românii vor primi contravaloarea lui chiar și fără prezentarea bonului fiscal.