Un antreprenor român deschide un restaurant de 1.000 de metri pătrați în viitorul pol de birouri din zona Orhideea

Andreea Neferu 06/03/2017 | 13:03 Ştiri
Un antreprenor român deschide un restaurant de 1.000 de metri pătrați în viitorul pol de birouri din zona Orhideea

Antreprenorul Radu Stoica, care deține restaurantele Boutique du pain și Boutique du Pain Junior din Capitală, va deschide un restaurant de peste 1.000 de metri pătrați în cadrul proiectului de birouri The Bridge dezvoltat de Forte Partners în zona Orhideea din Capitală.

Boutique Food Hall, restaurantul care va fi deschis în The Bridge, este cea de-a treia locație deschisă sub brandul Boutique de antreprenorul Radu Stoica. „În prezent lucrăm la ultimele detalii ale proiectului, iar din luna mai vom intra efectiv pe șantier”, a spus Radu Stoica.

Tranzacția de închiriere a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară DTZ Echinox.

Antreprenorul se duce cu un restaurant într-o zonă care se conturează ca fiind noul centru de birouri din București, având în vedere că o serie de dezvoltatori ridică proiecte office în zona Orhideea-Grozăvești-Politehnica.

Dezvoltatorul imobiliar Forte Partners, fondat de Geo Mărgescu, Ionuț Dumitrescu și Johny Jabra, are în plan să demareze în primăvara acestui an construcția celei de-a doua clădiri din proiectul  de birouri The Bridge de lângă Podul Basarab din Capitală, după ce anul trecut a început să ridice primul imobil, care va fi gata în toamna acestui an.

De asemenea, printre planurile pe 2017 se numără și demararea unui proiect rezidențial care să se adreseze segmentului upper-middle, după ce a cumpărat recent un teren de 13.000 de metri pătrați în zona de nord a Capitalei. Pentru anul 2017 și 2018, bugetul de investiții al Forte Partners se ridică la circa 200 de milioane de euro, în această sumă fiind incluse dezvoltarea The Bridge, dar și al proiectului rezidențial din nordul Capitalei.

În portofoliul Forte Partners se află și o clădire de birouri de 8.000 de metri pătrați, inaugurată anul trecut în zona Ștefan cel Mare din Capitală. Imo­bilul este închiriat în proporție de 100%, iar printre chiriașii de aici se află Apa Nova și compania de servicii profesionale Roeng Transmission Engineering & Consulting. De asemenea, la parterul acestei clădiri a fost deschis un restaurant Kane World Food Studio.

 

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.