UCMS by AROBS implementează digitalizarea proceselor de HR și payroll pentru Medicover România

Andrei Dumitru 05/10/2022 | 13:54 Ştiri
UCMS by AROBS implementează digitalizarea proceselor de HR și payroll pentru Medicover România

UCMS by AROBS, companie românească specializată în dezvoltarea de soluții integrate de management al resurselor umane, anunță implementarea strategiei de digitalizarea a proceselor de HR și payroll pentru Medicover România, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din România.

Parteneriatul între UCMS by AROBS și Medicover România reprezintă un prim pas în strategia companiei de dezvoltare a soluțiilor software personalizate pentru resurse umane și salarizare pe zona medicală din România. Soluțiile oferite de compania clujeană de software sunt folosite în prezent pentru aproape 3000 de angajați în cadrul Medicover.

„Suntem onorați că Medicover ne-a ales ca partener în demersurile de transformare digitală a proceselor de HR și payroll. Ultimii ani ne-au arătat cât de importantă este digitalizarea mediului de afaceri pentru a funcționa la capacitate optimă. Și pentru zona medicală, departamentul de HR are un rol strategic și se confruntă cu provocări când vine vorba de gestionarea resurselor umane. Scopul procesului de digitalizare este dezvoltarea unor sisteme informatice ce facilitează și îmbunătățesc procesele de resurse umane pentru a le oferi angajaților instrumentele de care au nevoie pentru a se concentra pe munca lor de zi cu zi”, a declarat Ionuț Gherle, CEO UCMS by AROBS.

„Digitalizarea proceselor de management de personal se înscrie misiunii Medicover în România: să creștem accesul pacienților la servicii medicale de calitate. Am plecat la drum în acest demers, știind că avem nevoie să modernizam procesele de HR și payroll, să le controlăm mai ușor și eficace – pe de o parte; pe de alta, să creștem satisfacția clienților interni: a beneficiarilor dedicați -echipa HR Payroll și Admin și, cu ajutorul lor, a beneficiarilor finali -salariații Medicover. În plan tactic, contextul de mai sus l-am tradus astfel: aducerea „in house” a proceselor respective și achiziționarea unei soluții tehnice care să servească optim procesele complexe din tot ce înseamnă grupul Medicover în România.

Am ales UCMS ca furnizor, cu încrederea că ne împărtășește valorile, că sunt atenți la nevoile noastre, conștienți că suntem un client cu standarde deloc simplu de rezolvat, cu cerințe complexe, care necesită atenție și dedicare. Am devenit pe parcurs parteneri și am înțeles cu toții că, mai presus de elementele tehnice, a contat ca cele două echipe au ales să învețe unii de la alții, să își folosească optim competențele, să rezolve obstacolele și, în final, să obțină performanța”, a declarat Camelia Drama, HR Director Medicover România.

UCMS by AROBS este dezvoltatorul celor două soluții software de HR si payroll, True HR și dp-Payroll. Software-ul de HR și cel  de payroll sunt soluții flexibile, ușor de configurat, având rolul de a simplifica procesele complexe de HR și oferă date relevante despre echipele interne.