Uber Eats: În cât timp va livra noul serviciu mâncarea în București și între ce ore este disponibil

Sebastian Popescu 17/05/2018 | 11:54 Ştiri
Uber Eats: În cât timp va livra noul serviciu mâncarea în București și între ce ore este disponibil

Uber anunţă extinderea Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, în București, începând de joi. Astfel, locuitorii capitalei vor putea comanda mâncare de la peste 100 de restaurante prin aplicația Uber Eats sau de pe ubereats.com, fără o comandă minimă impusă și un timp livrare ce nu va depăși 40 de minute.

Cu Uber Eats, locuitorii din București vor putea comanda mâncare pentru toate gusturile, 7 zile pe săptămână, de la peste 100 de restaurante din capitală, precum restaurantele din grupul City Grill (Trattoria Buongiorno, Restaurant Pescăruș, City Grill, Hanu’ lui Manuc și Hanu’ Berarilor), Pizza Bonita, Pep&Pepper, Japanos sau El Torito, până la restaurante mai mici, ca Simbio, Atelierul de Tarte, BurgerVan, Finca by Alioli sau Fish House.

Citește și: VIDEO Cum arată și cât de rapizi sunt roboții de la Dacia. Uzina de la Mioveni produce o mașină la fiecare 54 de secunde

Pentru început, serviciul va fi disponibil între 10:30 si 22:00, în zona centrală a orașului, dar și în zone ca Dristor, Parcul Tineretului, Tei, Drumul Taberei sau campusul de business Pipera, noi cartiere urmând să fie disponibile în aplicație în următoarele săptămâni și luni.

„București se alătură celorlalte sute de orașe din întreaga lume care au îmbrățișat Uber Eats drept un nou mijloc de a comanda mâncare bună, livrată rapid. Am revoluționat felul în care oamenii se deplasează, acum transformăm modul în care oamenii savurează mâncarea. Viitorul Uber nu mai este doar despre mașini” a spus Nicoleta Schroeder, General Manager, Uber România.

Citește și: Declaraţia Unică poate fi depusă online. Cum se completează formularul electronic

Pentru a scurta timpul de livrare, Uber Eats a anunțat că va colabora cu parteneri cu biciclete, scutere și mașini, astfel încât clienții să îți primească mâncarea în mai puțin de 40 de minute, cu obiectivul de a reduce durata la 35 de minute. De asemenea, utilizatorii aplicației au posibilitatea de a urmări în timp real comanda în aplicație de la solicitare, până la expediere.

Uber Eats este o aplicație separată de livrare de mâncare care folosește aceeași tehnologie Uber care le permite utilizatorilor să călătorească simplu și eficient prin orașe. În parteneriat cu peste 80.000 de restaurante din peste 250 de orașe din întreaga lume, Uber Eats livrează mâncare pentru milioane de oameni prin simpla apăsare a unui buton.

Principalele caracteristici ale aplicației Uber Eats

* Nu există comandă minimă – poți comanda doar o supă, dacă dorești. Prețurile sunt stabilite de restaurantele partenere, conform meniului lor. Pe lângă costul mâncării, există un cost fix de livrare de 7,5 lei, indiferent de cât comanzi.

* Programează o comandă – pentru cei cărora le place să planifice, Uber Eats a introdus posibilitatea de a programa livrarea unei comenzi cu până la o săptămână înainte.

* Urmărește-ți comanda în timp real – aplicația îți arată stadiul comenzii tale, pas cu pas. Urmărește în timp real cum este preparată, ridicată și livrată.

* Recomandări personalizate – aplicația îți va sugera adrese de livrare din trecut, mâncarea preferată, opțiuni cu timp de livrare mai mic de 25 de minute sau feluri populare din apropierea adresei tale. Aceste recomandări se vor baza pe comenzile anterioare și pe variabile precum ora și locul livrării.

* Filtre pentru a ajunge ușor la mâncarea potrivită – poți căuta restaurante în funcție de anumite criterii specifice, cum ar fi viteza de livrare, prețul sau restricțiile alimentare. Dacă vrei să vezi alimentele vegetariene disponibile în 30 de minute, aplicația folosește informațiile despre mâncare și timpul mediu de preparare pentru a genera rezultatele potrivite pentru fiecare.

* Descoperă tot ce are orașul mai bun de oferit – la fel ca sistemul de evaluare cu care deja te-ai obișnuit în aplicația Uber, cu Uber Eats poți vedea evaluarea restaurantelor în urma experienței celorlalți utilizatori.

* Poți indica cu precizie locul de livrare – indiferent că ești acasă, la birou sau în parc, poți introduce instrucțiuni specifice și poți cere să primești mâncarea la ușa, în fața clădirii sau, spre exemplu, “la ieșirea din stația de metrou Izvor”

* Comandă-ți mâncarea în timpul cursei tale Uber – când esti în cursă, poți accesa Uber Eats direct din aplicația Uber, astfel încât cina ta să ajungă la destinație în același timp cu tine

 

← Close