Trump a reluat atacurile împotriva giganților Google, Facebook și Twitter

NewMoney 30/08/2018 | 09:44 Ştiri
Trump a reluat atacurile împotriva giganților Google, Facebook și Twitter

Preşedintele american Donald Trump a reluat, miercuri, atacurile împotriva companiilor şi platformelor tehnologice, printre care Twitter, Facebook şi Google, divizie a grupului Alphabet, și a afirmat că acestea „încearcă să reducă la tăcere” oamenii, sugerând, fără să aducă dovezi, că activităţile lor ar putea fi ilegale, transmite Reuters, citat de News.ro.

„Cred că Google, Facebook şi Twitter… tratează conservatorii şi republicanii foarte nedrept”, a declarat Trump reporterilor, la Casa Albă. El a mai spus că aceasta este o problemă foarte serioasă „pentru că încearcă cu adevărat să reducă la tăcere o mare parte din ţară, iar acei oameni nu vor să fie reduşi la tăcere. Nu este drept. Nu este corect. Ar putea să nu fie legal, dar vom vedea. Dorim doar corectitudine”, a mai spus Trump.

Preşedintele american a afirmat, marţi, că motorul de căutare al Google ascunde articole corecte referitoare la activitatea sa şi a spus că va corecta situaţia, cu toate că nu a oferit vreo dovadă sau detalii privind baza legală sau măsurile pe care le-ar putea lua,

Google, parte a grupului Alphabet, a negat orice părtinire politică în afişarea rezultatelor de către motorul de căutare.