UPDATE Tribunalul Olt judecă prelungirea mandatului de arestare preventivă emis pe numele lui Gheorghe Dincă

NewMoney 14/08/2019 | 10:19 Ştiri
UPDATE Tribunalul Olt judecă prelungirea mandatului de arestare preventivă emis pe numele lui Gheorghe Dincă

UPDATE. Magistraţii Tribunalului Olt au prelungit, miercuri, mandatul de arestare iniţial emis pe numele lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a recunoscut că ar fi răpit, sechestrat, ucis şi apoi ininerat trupurile Alexandrei Măceşanu şi al Luizei Melencu.

De la Tribunalul Olt, suspectul a fost dus din nou la locuinţa sa din Caracal unde anchetatorii continuă cercetarea la faţa locului.

În gospodăria suspectului s-a făcut curăţenie în zilele anterioare, iar anchetatorii încearcă să găsească probe şi indicii în gropile betonate din curtea lui Gheorghe Dincă.

Până acum, anchetatorii au găsit fragmente osoase umane la locuinţa lui Gheorghe Dincă, dar şi la liziera unei păduri din Caracal.

Tribunalul Olt judecă, miercuri, prelungirea mandatului de arestare preventivă emis pe numele lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal suspectat de uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu.

Judecarea cauzei, ce are ca obiect prelungirea arestării preventive, este programată să înceapă la ora 10,00, la Secţia Penală a Tribunalului Olt, potrivit informaţiilor postate pe portalul instanţelor de judecată.

Tribunalul Dolj a decis, pe 27 iulie, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal fiind la acel moment acuzat de comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol. Ulterior, procurorii DIICOT au dispus extinderea urmării penale şi pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

Pe 30 iulie, Gheorghe Dincă şi-a retras contestaţia pe care o formulase la decizia de arestare preventivă dată de Tribunalul Dolj.


FOTO: Mediafax

Sursa: Agerpres