Tranzacții pe bandă rulantă: MedLife preia pachetul majoritar al unui spital din Cluj-Napoca

NewMoney 08/08/2017 | 11:11 Ştiri
Tranzacții pe bandă rulantă: MedLife preia pachetul majoritar al unui spital din Cluj-Napoca

Furnizorul de servicii medicale private MedLife a preluat pachetul majoritar de 55% al companiei Valdi Medica, ce controlează spitalul Humanitas din Cluj-Napoca, deschis spre finalul anului trecut.

„Am intrat pe piaţa din Cluj-Napoca încă din anul 2008, odată cu deschiderea unui laborator de analize şi a unui centru de medicina muncii. În anul 2015, ne-am extins şi am deschis prima Hyperclinică MedLife în Cluj (…). Ne-am dorit foarte mult să adăugam şi partea de servicii spitaliceşti”, a declarat Mihai Marcu, preşedinte şi CEO al MedLife.

„Prin coptarea partenerului MedLife în acționariatul societății, ne dorim să trecem la o altă etapă de dezvoltare a Spitalului Humanitas prin extinderea secției clinice de spitalizare continuă, prin dezvoltarea ambulatorului integrat și înființarea unei secții de spitalizare de zi pentru pacienții supuși unor intervenții terapeutice minim invazive”, a declarat Adrian Barbos, membru fondator Spitalul Humanitas Cluj.

Odată cu finalizarea acestei tranzacții, grupul MedLife va ajunge la cea de 16-a achiziție, clinicile Almina Trading și Anima fiind ultimele anunțate.

Compania MedLife SA este listată la Bursa de la București, având simbolul de tranzacționare ″M″ și o capitalizare de 749,4 milioane de lei, potrivit datelor de la Bursă.


Sursă foto: Laszlo Raduly