Traian Băsescu se mută la bloc: Vrea să îşi cumpere un apartament cu trei camere

Andrei Dumitru 31/03/2022 | 14:48 Ştiri
Traian Băsescu se mută la bloc: Vrea să îşi cumpere un apartament cu trei camere

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, joi, că, după ce va părăsi vila de protocol, îşi doreşte să cumpere un apartament de trei camere, ţinând cont de costurile cu întreţinerea şi că pentru asta merge la bancă pentru că şi-a investit banii în titluri de stat, nu în imobiliare. El a arătat că şi-ar dori ca apartamentul să nu fie izolat de lume şi să fi magazine în apropiere şi o staţie de metrou.

Fostul preşedinte a spus că s-a gândit la un apartament de trei camere, şi că îşi doreşte să nu fie izolat de lume şi să aibă acces la metrou şi la piaţă.

”Să nu fie izolat de lume, că suntem oameni de 70 de ani, să avem magazine în apropiere, o staţie de metrou”, a spus Băsescu.

Întrebat cum se descurcă fără pază de la SPP, Traian Băsescu a spus: ”Ţi se pare că nu mă descurc, că nu pot merge singur?”

Traian Băsescu a mai declarat că merge la bancă, pentru că are banii investiţi în titluri de stat, nu a investit în imobiliare.

”Mă duc până la bancă, pentru că aceste titluri de stat vor trebui să fie vândute dacă vom ajunge să cumpărăm un apartament. Încep să mă uit, pe ici pe colo, după un apartament. La preţul pieţei, un apartament cu trei camere ne-am dori, aşa am stabilit, că trei camere ne ajung, având în vedere facturile uriaşe care vin la încălzire şi electricitate”, a spus el.