Top 10 site-uri de încredere de unde îți poți cumpăra bilete de avion

NewMoney 02/06/2020 | 12:44 Fapt Divers
Top 10 site-uri de încredere de unde îți poți cumpăra bilete de avion

Vrei să pleci în vacanță, ți-ai ales destinația, dar nu știi ce zbor să alegi? Iată mai jos o listă cu top 10 site-uri de unde îți poți cumpăra bilete de avion.

Dacă ți-ai rezolvat cazarea, dar nu știi ce zbor să alegi sau cauți bilete mai ieftine, există mai multe site-uri de încredere care îți oferă tot felul de variante convenabile.

Top 10 site-uri de unde îți poți cumpăra bilete de avion

1. Skyscanner

Skyscanner este un motor de căutare pentru călătorii cu avionul în toată lumea, care compară milioane de zboruri pentru a-ți furniza cele mai ieftine variante, în cel mai rapid mod.

 2. Momondo

Momondo este un motor de căutare gratuit și independent, ce compară milioane de oferte de bilete de avion și oferte de călătorie, în cel mai transparent mod cu putință, astfel încât să găsești cele mai bune prețuri pentru zboruri, hoteluri și servicii de închiriere mașini din întreaga lume, dar și idei și inspirație pentru următoarea vacanță. Este important sa obtii cel mai bun pret atunci cand cumperi un bilet de avion, iar pentru asta poti folosi codurile de reducere de la dealspot.ro

3. Dohop

Dohop este o companie în creștere, care oferă un motor de căutare de zboruri ușor de folosit, pentru a găsi cele mai bune rute și conexiuni între două destinații, la cel mai bun preț. În 2016 a fost apreciat de industrie și a câștigat premiul „The World’s Leading Flight Comparison Website“ la World Travel Awards.

4. CheapFlights

Cheapflights te ajută să găsești bilete de avion ieftine, hoteluri sau servicii de închiriere mașini de la sute de companii aeriene, agenții sau companii de turism partenere. Peste 120 de milioane de oameni vizitează anual site-ul și aplicațiile acestei firme, ce face parte din rețeaua globală Momondo Group.

5. Kayak

Kayak este o companie globală ce analizează ofertele site-urilor de turism, începând cu agențiile online și terminând cu site-urile companiilor aeriene, hotelurilor și firmelor de închiriere mașini, pentru a-ți furniza toate informațiile de care ai nevoie când îți planifici vacanța, astfel încât să iei cele mai bune decizii.

6. CheapTickets

CheapTickets oferă nu doar bilete de avion ieftine, ci și oferte avantajoase la hoteluri, croaziere, închiriere mașini, precum și pachete de vacanță convenabile, excursii last-minute sau bilete la evenimentele care te interesează. Fondat în 1986, site-ul este deținut de Expedia Inc., una dintre cele mai mari companii de turism din lume.

7. Hipmunk

Pe Hipmunk cauți ușor și rapid oferte bilete de avion, trenuri, dar și vacanțe și camere de hotel pe care le poți închiria prin intermediul Airbnb. Site-ul compară ofertele celor mai bune companii de turism, pentru a afișa cele mai ieftine bilete de avion sau camere de hotel, astfel încât să optezi pentru cea mai bună variantă.

8. CheapOair

CheapOair, ce face parte din compania Fareportal, este o soluție pentru a căuta bilete reduse la cursele aeriene, hoteluri, servicii de închiriere mașini, vacanțe sau croaziere. Compania se bucură de premii și recunoaștere în publicațiile internaționale.

9. Flightfox

Prin Flightfox te bucuri de experiența celor mai buni experți în turism, care planifică pentru tine orice călătorie cu avionul îți dorești. Trebuie doar să introduci pe site o solicitare de călătorie, care este evaluată de experți, și să răspunzi la câteva întrebări pentru a optimiza cea mai ieftină variantă de zbor. Reprezintă o soluție excelentă în special în cazul zborurilor lungi, cu mai multe escale.

10. Fly

Este un motor de căutare de oferte de bilete de avion ce analizează sute de site-uri ale companiilor aeriene, inclusiv ale celor low-cost și agențiilor de turism, pentru a afișa, în cel mai simplu mod și în timp real, cele mai bune oferte, ce includ și taxele, astfel încât să poți vedea costul total.