Țiriac Energy a inaugurat primele patru benzinării în franciză

Gabriel Bucur 12/05/2017 | 13:32 Ştiri
Țiriac Energy a inaugurat primele patru benzinării în franciză

Compania Țiriac Energy, divizia de energie a Grupului Țiriac, a inaugurat primele patru stații în franciză din rețeaua pentru care își propune să atragă 50 de parteneri.

Lanțul de benzinării va funcționa sub numele Țiriac Energy – Sincro, iar cele patru stații finalizate sunt poziționate în Botoșani (Calea Națională nr. 58B), Zalău (Str. Simion Bărnuțiu nr. 22A), Șimleu-Silvaniei (Str. Partizanilor) și în comuna Dorobanțu din județul Constanța (Str. General Dumitrescu nr. 1).

În fiecare dintre cele patru stații, investiția în branding s-a ridicat la valoarea de 50.000 de euro.

„În România există câteva sute de stații fără brand, care deși sunt bine amplasate nu au vizibilitatea și forța necesare pentru a ieși în evidență în raport cu lanțurile deja recunoscute. Rețeaua în franciză Țiriac Energy Sincro este soluția la această problemă. Vizăm stațiile poziționate atât în zone urbane, cât și pe drumurile naționale, pentru a crea o rețea puternică, 100% antreprenorială, care să livreze clienților calitate în acord cu numele pe care îl poartă”, a declarat Remus Hîrceagă, directorul general al Țiriac Energy.

În anul 2015, Tiriac Energy a luat decizia de a înființa o nouă linie de business, prin dezvoltarea unui lanț de benzinării, atât asistate, cât și neasistate în timpul alimentării.

Adițional rețelei de benzinării în franciză Țiriac Energy – Sincro, compania are în plan poziționarea în zonele urbane și în cele de tranzit a 150 de stații de carburant fără personal, self-service. Acestea vor opera sub titulatura Țiriac Energy – Prompt.

 


FOTO: Țiriac Energy

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.