Till Lindemann, liderul trupei Rammstein, la terapie intensivă – UPDATE

NewMoney 27/03/2020 | 15:14 Ştiri
Till Lindemann, liderul trupei Rammstein, la terapie intensivă – UPDATE

UPDATE. Rammstein a confirmat că liderul trupei este internat, că se simte mai bine, dar că nu a fost infectat cu Covid-19, aşa cum a scris bild.de.

Tabloidul german Bild a scris vineri că solistul grupului rock a fost confirmat cu Covid-19, că se simte mai bine şi că se află în carantină.

„Ieri seară (joi, n.r.), Till Lidemann a fost internat într-un spital, la sfatul medicului trupei. El a petrecut noaptea la terapie intensivă, dar a fost mutat pentru că se simte mai bine. Till a fost testat negativ pentru coronavirus”, este mesajul publicat vineri seară pe pagina de Facebook a Rammstein.

Știrea inițială

Till Lindemann, liderul trupei germane Rammstein, este internat într-un spital din Berlin, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, potrivit bild.de.

Solistul trupei de rock a fost în stare critică, însă acum se simte mai bine şi viaţa lui este în afara pericolului.

Lindemann, în vârstă de 57 de ani, a concertat cu trupa la Moscova pe 15 martie. La revenirea în capitala germană, a fost dus la spital cu febră foarte mare. El a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Medicii l-au transferat imediat la terapie intensivă şi a fost plasat în carantină.

Rammstein a fost înfiinţată la Berlin, în 1994. Stilul muzical al formaţiei, pe care cei şase membri ai trupei l-au numit „tanz-metall”, încorporează elemente de industrial metal, muzică electronică, Neue Deutsche Härte şi heavy metal. Versurile sunt cu precădere în limba germană.

Trupa Rammstein, celebră pentru utilizarea frecventă a efectelor pirotehnice în concertele sale, a lansat şapte albume de studio, care au fost vândute în peste 20 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a concertat la Bucureşti în 2010 şi 2013. Grupul este format din Christoph Schneider (tobe), Richard Z. Kruspe (chitară), Paul Landers (chitară), Till Lindemann (voce), Oliver Riedel (bas) şi Flake Lorenz (clape).


FOTO: Wikipedia