Ştiri

Termoenergetica începe probele pentru furnizareaa căldurii

Compania Municipală Termoenergetica (CMTEB) începe de luni încărcarea cu apă a instalaţiilor şi probele de presiune la instalaţiile interioare, în Capitală.

Compania Municipală Termoenergetica (CMTEB) S.A. anunţă că luni, 20 septembrie 2021, începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică, concomitent cu efectuarea probelor de presiune la instalaţiile interioare.

”Încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică se va face treptat în toate sectoarele Municipiului Bucureşti, data exactă pentru fiecare zonă urmând a fi afişată la scara fiecărui bloc. Acţiunile sunt necesare pentru pregătirea reţelei de termoficare în noul sezon de încălzire 2021-2022. Rugăm clienţii companiei să se asigure că lucrările la instalaţiile interioare din imobile vor fi finalizate în timp util, astfel încât să fie evitate incidentele (inundaţii în apartamente sau în subsolurile blocurilor) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora”, transmite compania.

De asemenea, reaminteşte că asociaţiile de proprietari au obligaţia de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor.

Data exactă privind începerea furnizării agentului termic pentru încălzire va fi anunţată ulterior, după îndeplinirea condiţiilor legale, conform prevederilor H.G.nr.425/1994, modificată prin H.G. nr.337/ 2018.

Totodată, potrivit prevederilor Legii nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termică, debranşarea instalaţiilor interioare de încălzire şi/sau pentru apă caldă ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi făcută pe parcursul sezonului de încălzire.

Andrei Dumitru

Recent Posts

„Litoralul pentru toţi” va avea loc între 31 mai – 20 iunie. Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunţă lansarea programului social “Litoralul pentru toţi”, care se…

14 minute ago

Christian Tour a încheiat anul 2023 cu venituri din vânzări de peste 683 de milioane de lei

Agenţia de turism Christian Tour anunţă că a încheiat anul 2023 cu venituri din vânzări…

19 minute ago

Christian Tour a înregistrat o creștere de peste 60% a veniturilor din vânzări în 2023

Agenția de turism Christian Tour a încheiat anul 2023 cu venituri din vânzări de peste…

26 de minute ago

Au mai rămas câteva zile până la termenul limită de depunere a situațiilor financiare anuale: Atenție la amenzile majorate și la alte consecințe pentru companii

Ultima zi de depunere, fără a risca amenzi, a situațiilor financiare ale anului 2023 pentru…

45 de minute ago

Criptomonedele în Era Digitală: O analiză a impactului lor asupra economiei globale

În lista celor mai fascinante și disruptive inovații financiare ale acestui secol, o poziție de…

50 de minute ago

eMAG lansează Baby Shop, un nou shop-in-shop dedicat părinților care au copii mici

eMAG lansează Baby Shop, un nou shop-in-shop care simplifică modul în care părinții pot găsi…

o oră ago

Acest website folosește cookies