Teodorovici: Mi se spunea Lordul din PNL

NewMoney 07/08/2019 | 11:53 Ştiri
Teodorovici: Mi se spunea Lordul din PNL

România nu își permite să aibă habarniști în zona de influență, în sensul de poziții publice și așa mai departe, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, într-un interviu acordat DC News, citat de HotNews.

„La nivel de coaliție o să ridic foarte clar această întrebare dacă mergem mai departe (cu impozitarea pensiilor speciale n.r.), dacă da, sub ce formă? Proiect de lege sau ordonanță? În cel mai rău caz tebuie să facem un proiect de lege, îl trimitem în Parlament cu ceea ce popune Guvernul, cerem procedură de urență, astfel încât să se ia o decizie de către Parlament, și să dăm o șansă acelor parlamentari care de ceva vreme tot se bat cu cărămida în piept că vor să facă, să abroge. Poftiți, aveți un instrument la îndemână”, a spus Teodorovici.

El a precizat că se referă la USR.

„La USR, la cine? Cine poate să vicieze această țară? Românii nu înțeleg pericolul pe care USR-ul îl reprezintă astăzi și pentru România. A viciat, o viciază și o va vicia într-un mod ireparabil”, a spus ministrul Finanțelor.

Ministrul a mai afirmat că i se spunea Lordul din PNL.

„Eu am făcut întotdeauna apel la colegii din PNL și la fiecare moțiune simplă pe care mi-au făcut-o în Parlament. Mă gândesc cu regret la acei parteneri politici din PNL, oameni respectabili, cu dialog, acei lorzi. Și mie mi se spunea pe timpuri, în 2008, Lordul de la PNL, când eram candidat la Senat în Vrancea din partea PNL. Ai acel dialog fără ură (…) fac apel de a readuce în PNL sau a lăsa oamenii ăia. Din păcate, actuala conducere a PNL, care este o conducere de maidan, nu lasă să crească, să rămână mai departe valorile”, a spus el.


FOTO: Mediafax