Tenis de masă: România a obţinut şase medalii la Campionatele Balcanice din Muntenegru

NewMoney 05/08/2019 | 10:29 Ştiri
Tenis de masă: România a obţinut şase medalii la Campionatele Balcanice din Muntenegru

România a obţinut şase medalii, trei de argint şi trei de bronz, la Campionatele Balcanice de tenis de masă pentru seniori, desfăşurate la Podgorica (Muntenegru), relatează Agerpres.

În întrecerile pe echipe, selecţionata feminină (Alina Zaharia, Elena Zaharia, Tania Plăian) a fost învinsă în finală de Turcia cu 3-1, obţinând medalia de argint.

La masculin, România (Cristian Chiriţă, Alexandru Manole, Paul Mladin) a ratat bronzul după ce Serbia s-a impus cu 3-0 în finala mică.

La simplu, Tania Plăian a cucerit medalia de argint, după ce a pierdut cu 3-4 finala cu Ozge Yilmaz (Turcia). Elena Zaharia a luat bronzul, după ce a fost învinsă în semifinale de Plăian cu 4-0.

Alexandru Manole a câştigat medalia de bronz la simplu masculin, fiind întrecut de turcul Ibrahim Gunduz cu 4-1 în semifinale.

Perechea Alina Zaharia/Alexandru Manole a cucerit argintul în proba de dublu mixt, după 1-3 în finala cu turcii Sibel Altinkaya/Ibrahim Gunduz.

Alina Zaharia şi sârboaica Aneta Maksuti (Serbia) au cucerit medalia de bronz în proba feminină de dublu, după 0-3 cu cuplul turc Ece Harac/Ozge Yilmaz în semifinale.