The Telegraph: Nora lui Dan Adamescu acuză statul român că a încercat să o răpească. Ce dovezi are?

NewMoney 09/01/2017 | 14:10 Ştiri
The Telegraph: Nora lui Dan Adamescu acuză statul român că a încercat să o răpească. Ce dovezi are?

Soția omului de afaceri Alexander Adamescu, fiul lui Dan Adamescu, a acuzat autoritățile din România că au încercat să o răpească, pe o stradă din Londra, informează publicația britanică The Telegraph.

Momentan, nu au fost aduse dovezi care să probeze spusele Adrianei Constantinescu.

Ea a descris cum doi bărbați mascați au încercat să o urce cu forța într-o mașină. Totodată, soția lui Alexander Adamescu a insinuat că tentativa de răpire este parte dintr-o campanie sponsorizată de statul român, prin care se dorește intimidarea familiei sale.

Scotland Yard a pornit o investigație în acest caz.

„Este o modă neocomunistă tipic românească să iei la țintă întreaga familie – soție, copii -, când vrei să distrugi o persoană”, a mai spus Adriana Constantinescu.

Socrul său, Dan Adamescu este proprietarul ziarului România liberă, al centrului comercial Unirea Shopping Center și al hotelului Rex din stațiunea Mamaia. Omul de afaceri a mai deținut și compania de asigurări Astra, intrată în procedura de faliment în 2015.

Dan Adamescu are de ispășit o pedeapsă cu închisoarea de patru ani și patru luni, într-un dosar de corupție privind soluții favorabile în dosare de insolvență.

 


FOTO: The Telegraph