Telefonul Nokia 3310 a fost relansat. Cât costă noul model și ce funcții are

Gabriel Bucur 27/02/2017 | 15:05 Ştiri
Telefonul Nokia 3310 a fost relansat. Cât costă noul model și ce funcții are

Modelul Nokia 3310, un clasic în materie de telefoane mobile, are de duminică o nouă versiune, anunță BBC.

Prezentat în cadrul Mobile World Congress de la Barcelona, noul model Nokia 3310 păstrează aspecte ale vechiul telefon, apărut în urmă cu 17 ani, precum jocul Snake, preinstalat și îmbunătățit, și o baterie cu o durată de viață de 22 de ore în convorbiri și o lună în stand by.

Noul ecran color este mai mare decât cel original, monocrom, are 2,4 inci și o rezoluție de 320 x 240 de pixeli. Camera foto are doi megapixeli, iar accesul la internet se poate face prin browserul Opera Mini. Noul model de Nokia nu se poate conecta la Facebook sau Twitter, dar are radio FM.

„Este aproape ca o detoxifiere digitală sau ca un telefon de vacanță”, a declarat pentru BBC Arto Nummela, CEO-ul HMD Global, compania care deține dreptul de folosire a brandului finlandez Nokia până în 2024.

Nokia 3310 va fi disponibil în patru culori: albastru mat, gri, galben pastelat și roși pastelat, iar prețul de lansare este de 49 de euro.

 


FOTO: Wikipedia.org

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.