Telefoanele OPPO vor fi disponibile în magazinele Vodafone

Andrei Dumitru 18/05/2020 | 15:16 Ştiri
Telefoanele OPPO vor fi disponibile în magazinele Vodafone

OPPO și Vodafone au anunțat astăzi un parteneriat extins prin intermediul căruia, începând cu luna mai 2020, o gamă largă de produse OPPO va fi disponibilă în magazinele Vodafone din Europa.

„Cu un portofoliu de produse inovatoare, expertiză avansată în tehnologia 5G și peste 100 de milioane de produse vândute anual,OPPO este un partener natural Pentru rețeaua Vodafone gigabit. Colaborarea dintre cele două companii va oferi utilizatorilor mai multe opțiuni și va accelera adoptarea 5G pe piețele internaționale pe care este prezentă compania Vodafone”, se arată într-un comunicat de presă.

Produsele OPPO vor fi disponibile în magazinele online și offline Vodafone, printre cele mai importante fiind modelele 5G din seriile Find X, Reno și modelele seriei A, cu un raport calitate preț excelent.

Ca prim pas al colaborării, Vodafone va introduce produsele OPPO pe piețele din Germania, Regatul Unit, Spania, Portugalia, România, Turcia și Olanda.

Suntem încrezători că produsele noastre inovatoare cu tehnologii avansate vor genera pentru Vodafone noi oportunități în era 5G. Viziunea Vodafone „împreună pentru un viitor mai bun” este compatibilă cu valoarea OPPO, „Benfen”- de a fi corecți și de a oferi calitate utilizatorilor, astfel că suntem nerăbdători să consolidăm o relație win-win de lungă durată, pentru a oferi utilizatorilor noștri un viitor mai bun în era 5G.” a declarat Alen Wu, Vicepreședintele companiei și Președintele Global de Vânzări OPPO.

Dispozitivele performante OPPO împreună cu rețeaua performantă Vodafone vor oferi clienților multiple opțiuni când vine vorba de exploatarea potențialului tehnologiei 5G. Parteneriatul Vodafone cu OPPO aduce împreună portofoliul lor de produse atractive cu dezvoltarea noastră în 5G din piețele europene și nu numai” a declarat Ahmed Essam, Group Chief Commercial Operations and Strategy Officer în cadrul Vodafone Group.

OPPO își produce majoritatea produselor in-house, iar cele mai multe fabrici ale companiei și-au reluat activitatea, OPPO asigurând livrarea produselor către Vodafone și garantând continuitatea livrărilor chiar și în perioda pandemiei. În timp ce retailul offline și-a restrâns activitatea în această perioadă, ambele companii vor dezvolta platforme de vânzări online și vor asigura un suport continuu pentru clienți. OPPO va colabora de asemenea cu Vodafone pentru a oferi măsuri de siguranță ale angajaților și clienților și după ridicarea restricțiilor din retail.