Tandem a inaugurat un nou showroom de mobilă și estimează că va genera vânzări totale de circa 3 mil. euro până la finalul anului

NewMoney 11/07/2022 | 17:09 Ştiri
Tandem a inaugurat un nou showroom de mobilă și estimează că va genera vânzări totale de circa 3 mil. euro până la finalul anului

Producătorul și retailerul de mobilă Tandem a inaugurat un nou showroom în zona Băneasa din București și estimează că va genera vânzări totale de aproximativ 3 milioane de euro până la finalul anului 2022.

Showroom-ul din Băneasa – ce se întinde pe o suprafață de 1100 mp și a fost lansat printr-o investiție de 250.000 euro, este cel de-al patrulea din București, compania mai având deshise încă patru, în Cluj, Brașov, Oradea și Iași. De asemenea, mai  deține un showroom în Chișinău, Republica Moldova.

În showroom-ul din Băneasa sunt expuse peste 20 de dormitoare complete, mai mult de 25 de canapele și colțare. De asemenea showroom-ul dispune de un spaţiu special amenajat pentru testarea saltelelor. Portofoliul de produse conține o gamă variată de piese premium de mobilier, ce sunt realizate la comandă. Mobilierul de dormitor și în special paturile tapițate sunt cele mai căutate produse din showroom-ul nou deschis. În medie, un client alocă un buget de 4.000 – 5.000 lei pentru achiziția unui pat și 7.000 – 8.000 lei pentru o canapea.

 Segmentul home&deco este în continuă creștere pe piața din România, iar consumatorii români sunt din ce în ce mai mult interesați de produse personalizate și servicii de consiliere.

„Clienții sunt mult mai atenți la calitatea produselor și își doresc soluții complete pentru amenajarea dormitorului și livingului. Potențialii clienți vor prefera în continuare să meargă în showroom să vadă unele produse. De asemenea, sunt foarte interesați de serviciile noastre de personalizare și consiliere în ceea ce privește alegerea pieselor de mobilier”, susține Corneliu Sau, fondatorul brandului Tandem.

Tandem realizează livrările de piese de mobilier cu propria flotă auto, ce deține 15 vehicule. De asemenea, lucrează cu propria echipă de montaj. În momentul de față, echipa Tandem din România este formată din 50 persoane, iar până la finalul lui 2022, echipa se va extinde cu încă 10 angajați în departamentele marketing și vânzări.