Surpriza imensă pregătită de Apple. Totul are legătură cu noile modele iPhone 12

NewMoney 29/07/2020 | 11:59 Fapt Divers
Surpriza imensă pregătită de Apple. Totul are legătură cu noile modele iPhone 12

Știam aproape totul despre gama iPhone 12 de la Apple, în afară de data lansării. Dar acum o știm și este o surpriză.

iHacktu a dezvăluit că lansarea iPhone 12 nu numai că va fi la timp, dar va fi cel timpuriu eveniment iPhone din ultimii ani. Mai mult decât atât, Apple îl va folosi ca doar primul dintre o pereche de evenimente de lansare din acest an, care vor vedea noi iPhone, iPad, primele Apple Silicon Mac, AirPower și următoarea generație Apple Watch.

iHacktu dezvăluie că Apple va organiza lansarea iPhone 12 pe 8 septembrie, doar iPhone 7 (7 septembrie) s-a lansat mai devreme de când iPhone-urile s-au mutat pe o fereastră Q3 în urmă cu aproape un deceniu. Alături de noile iPhone-uri, sursa spune că Apple va anunța cea de-a șasea generație Apple Watch, un nou iPad la nivel entry și mult așteptatul covor wireless de încărcare AirPower.

Apple pregătește mai multe lansări în 2020

iHacktu susține că Apple va organiza un al doilea eveniment hardware pe 27 octombrie, unde va lansa noi iPad Pro, primele Mac-uri bazate pe Silicon Apple (MacBook și MacBook Pro) și potențial chiar și Apple Glass.

Șocul real este modul în care Apple a reușit nu numai să evite o întârziere, ci să intensifice lansarea, luând în considerare impactul global asupra producției cauzat de pandemia COVID-19. Ceea ce rămâne de văzut, însă, este cât de restrânsă este oferta în săptămânile imediat după eliberare (o dată care încă trebuie confirmată), cu rapoarte anterioare care spun că unitățile ar putea fi aprovizionate până în noiembrie.

Oricum, așteptați-vă ca iPhone 12 să se vândă ca prăjiturile calde. În ciuda îngrijorărilor recente cu privire la limitările de afișare și capacitățile reduse ale bateriei, linia va reprezintă primele terminale Apple 5G, va oferi cea mai mare schimbare de design în trei generații, va oferi patru modele cu două dimensiuni de ecran noi, o cameră nouă și prețuri mai bune decât ale rivalilor.