Summer Well 2021: Când va avea loc festivalul și ce prețuri au biletele

Andrei Dumitru 29/06/2021 | 14:49 Timp Liber
Summer Well 2021: Când va avea loc festivalul și ce prețuri au biletele

Festivalul Summer Well: The Limited Edition va avea loc anul acesta timp de patru zile în luna august, iar între artiştii care vor urca pe scenele amplasate pe domeniul Știrbey se numără Golan, Woodkid şi Fatoumata Diawara.

„Conceptul acestei ediţii de festival este The Limited Edition, dar abordarea festivalului va fi să ofere experienţe Unlimited”, transmit organizatorii.

Ediţia din 2021 aduce o zi în plus de festival, concerte live cu artişti străini şi români, proiecte artistice, zone food & drinks şi zone de relaxare.

Abonamentele achiziţionate pentru ediţia din 2020 se transformă automat în abonamente pentru 2021. Persoanele care nu pot participa anul acesta au opţiunea de a-şi amână abonamentul pentru ediţia 2022 a festivalului. Pentru a face acest lucru, trebuie să acceseze https://www.summerwell.ro/ticket-information.html până pe 4 iulie 2021.

Festivalul va debuta joi, 12 august, cu un eveniment exclusiv: show-ul de lansare a noului album Golan. Zilele de 13 şi 14 august vor aduce pe scenele Summer Well nume internaţionale precum: Woodkid, Balthazar, Modeselektor (live), L’Imperatrice, Lola Marsh, Fatoumata Diawara, alături de o serie de artişti locali: The Kryptonite Sparks, Dimitri’s Bats şi Hip Hop La Feminin.

Night Picnic va avea loc anul acesta duminică, pe 15 august, când pe scena va urca Orchestra Simfonică Bucureşti.

Multe nume vor fi adăugate celor deja confirmate, iar organizatorii susţin că fanii festivalului se pot aştepta la surprize.

În acest moment, este prevăzut ca accesul în festival să fie permis doar persoanelor vaccinate împotriva SARS-COV-2, conform reglementărilor în vigoare.

Preţul unui abonament este de 275 de lei, la care se adaugă taxe. Există şi varianta biletelor pentru o zi, la preţul de 75 de lei plus taxe. Ele pot fi cumpărate de pe www.summerwell.ro şi www.easytickets.ro.

Toate biletele deja achiziţionate rămân valabile pentru ediţia de anul acesta.