Startup-ul românesc Nestor obține o investiție de 2 milioane de dolari

Andrei Dumitru 07/12/2022 | 11:14 Ştiri
Startup-ul românesc Nestor obține o investiție de 2 milioane de dolari

Startup-ul Nestor, platformă de People Intelligence care transformă modul în care organizațiile își dezvoltă și își păstrează angajații prin crearea unui limbaj comun axat pe skill-uri, a anunțat astăzi atragerea unei runde de investiții de 2 milioane de dolari. Runda a fost condusă de Eleven Ventures, cu participarea Underline Ventures și a mai multor angel investors din San Francisco. Fondul de investiții Eleven Ventures, a fost un susținător timpuriu și a jucat un rol important în extinderea pe piețele globale a unor companii de tehnologie precum Payhawk și Gtmhub, în verticalele fintech și “future of work”. Nestor este alumni al acceleratorului Y Combinator. 

Nestor este Platforma de People Intelligence care aduce împreună procesele de engagement, management al performanței și dezvoltare a angajaților, printr-o abordare bazată pe competențe. Soluția utilizează predictive analytics și un sistem inteligent de nudging automation pentru a ajuta companiile să dezvolte și să păstreze angajații. Platforma conectează competențele angajatului cu cele mai importante procese de talent management prin crearea unui profil unitar bazat pe skill-uri, profil care permite angajaților să identifice direcții noi posibile în cariera profesională sau să preia noi roluri în interiorul companiei, bazate atât pe interesele proprii, cât și pe nevoile companiei.

„Cu o rată de adoptie de 98% la nivel organizațional, platforma Nestor se bucură de încrederea managerilor și liderilor de HR din companii vizionare, de dimensiuni medii și mari, inclusiv companii din top Fortune 500 din Europa, America de Nord și America Latină. Cu ajutorul Nestor, angajații văd rezultate clare în avansarea carierei lor, își dezvoltă noi skill-uri și competențe, descoperă noi oportunități, pot accesa noi roluri în companie și rămân alături de companie pe termen lung. Recent, Andreea Baciu – Chief Culture Officer al UiPath – a devenit advisor al Nestor”, transmite compania.

Nestor va folosi această rundă de investiții pentru a dezvolta echipele de vânzări și customer success, dar și pentru a-și accelera expansiunea în segmentul enterprise pe piețele din SUA și America Latină. Nestor va investi în continuare în inovație la nivelul produsului și intenționează să lanseze un modul inteligent pentru planificarea carierei, modul cu ajutorul căruia angajații vor putea explora cu ușurință care sunt direcțiile alternative pe care le pot urma în carieră și care sunt skill-urile și competențele pe care ar trebui să le dezvolte în perioada următoare.

„Fiecare angajat are un potențial unic. Viziunea noastră este de a crea acel spațiu în care fiecare angajat primește oportunitatea potrivită la momentul potrivit pentru a-și îmbunătăți continuu abilitățile ce îl vor ajuta să-și dezvolte cariera profesională. Ajutăm organizațiile să contribuie în mod semnificativ la dezvoltarea fiecărui angajat și să dăm liderilor de resurse umane abilitatea de a construi strategii agile de HR, strategii care se extind dincolo de abordarea tradițională a job-urilor prin plasarea skill-urilor în centrul celor mai importante procese de talent management”, spune Bogdan Apostol, CEO & Co-fondator Nestor.

„Bogdan și echipa sa aduc o perspectivă noua pieței de aplicații software, de people analytics și managementul talentelor, o piață care astăzi valorează miliarde de dolari. Platforma Nestor oferă vizibilitate angajaților asupra unor active non-lineare așa cum sunt skill-urile și abilitățile angajaților, engagementul, performanța, cultura și mobilitatea carierei într-un mod intuitive, dar în același timp inteligent. Suntem încântați să ne alăturăm călătoriei echipei Nestor pentru a oferi o Platformă de People Intelligence de sprijin al companiilor din întreaga lume”, a declarat Vassil Terziev, Managing Partner Eleven Ventures: “