Spectacolele în aer liber vor fi reluate la TNB din 10 august

NewMoney 05/08/2021 | 11:09 Timp Liber
Spectacolele în aer liber vor fi reluate la TNB din 10 august

Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” Bucureşti anunţă că din 10 august va relua spectacolele în aer liber, la Sala Amfiteatru. Prima reprezentaţie este a spectacolului de muzică şi poezie „Aş vrea să îţi spun…” cu Marius Bodochi, Alexandru Atanasiu şi Lucian Maxim, de la ora 21.00.

Amfiteatrul este singura scenă din România construită în aer liber, aflată în incinta unui teatru, prevăzută cu dotări profesioniste moderne.

În luna august, la Amfiteatru, publicul va putea vedea spectacole de teatru şi dans, prezentate în parteneriat cu teatre independente şi de stat, filme selecţionate şi premiate la TIFF 2021, prezentate în premieră pe ecranele din Bucureşti.

Pentru programul spectacolelor din luna august, biletele sunt puse în vânzare exclusiv online pe platforma mystage.ro şi pe tnb.ro/ro/bilete-online.

TNB avertizează: „Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă: dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol şi timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută la una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru. Dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea lui şi nici rambursarea costului biletului”.

FOTO: Mediafax