Simona Halep, în semifinale la Turneul de tenis din Dubai

Elena Marinescu 20/02/2020 | 22:04 Ştiri
Simona Halep, în semifinale la Turneul de tenis din Dubai

Simona Halep a învins-o pe Aryna Sabalenka în sferturile turneului de la Dubai, scor 3-6, 6-2, 6-2. Românca va juca în semifinale cu Jennifer Brady. 198.830 de dolari e recompensa financiară pentru prezenţa în penultimul act al turneului din Emiratele Arabe Unite.

A fost greu să-mi găsesc ritmul. Mereu e complicat să joc împotriva ei, e foarte puternică. Lovește mingea tare, așa că a trebuit să joc mai repede și să dau tot ce pot ca să câștig. 

E greu pentru că e mai înaltă decât mine și are multă putere. A fost nevoie să îi stopez mingile și apoi să iau inițiativa, să deschid jocul”a spus jucătoarea noastră, la interviul de după meci, potrivit DigiSport.

Simona Halep: ”E adevărat, am suporteri peste tot!”

Simona Halep și-a salutat din nou fanii, care au încurajat-o pe toată durata meciului. E adevărat, am suporteri peste tot unde merg să joc. Ador să joc în Dubai, sunt fericită că voi fi în semifinale și voi evolua din nou în fața acestui public. Mulțumesc tuturor celor care au venit”a spus sportiva din România.

Halep a comentat și întâlnirea din semifinale, cu americanca Brady. ”Am jucat la Melbourne, nu acum mult timp. Fiecare turneu e o nouă provocare. Trebuie să mă concentrez, mâine va fi un alt meci”a afirmat Simona.

În semifinala programată vineri, nu mai devreme de ora 17:00 – ora României, ocupanta locului 2 în ierarhia WTA o va întâlni pe americanca Jennifer Brady (locul 52 WTA), ajunsă pe tabloul principal de la Dubai după ce-a trecut de calificări.