Simona Halep, în grupă cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor

NewMoney 25/10/2019 | 15:09 Ştiri
Simona Halep, în grupă cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor

Simona Halep a fost repartizată în Grupa Violet a Turneului Campioanelor (WTA Finals), care va avea loc la Shenzhen (China), în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie.

Simona Halep, locul 5 WTA, va evolua în Grupa Violet la Turneul Campioanelor, alături de sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 2 WTA, jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 4 WTA şi ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA, deţinătoarea trofeului.

În Grupa Roşie, vor evolua australianca Ashleigh Barty, locul I WTA, japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA, jucătoarea cehă Petra Kvitova, locul 6 WTA, şi elveţianca Belinda Bencic, locul 7 WTA.

Simona Halep ar putea încasa cel mai mare premiu din istorie

Turneul Campioanelor începe duminică, la Shenzhen.

Finala sezonului se mută din acest an de la Singapore la Shenzhen. Schimbarea nu presupune numai locul, ci şi dublarea premiilor totale, de la 7 la 14 milioane de dolari.

Câştigătoarea WTA Finals va încasa cel mai mare premiu din istoria tenisului, 4,75 de milioane de dolari, mai mult decât campioana de la US Open, care deţine recordul până atunci, cu 3,85 de milioane de dolari.

Condiţia pentru a primi cele aproape cinci milioane de dolari este ca jucătoarea campioană să câştige toate meciurile din faza grupelor.


Sursa: News.ro