Sezamo lansează Baby Club Sezamini, o platformă gratuită pentru părinți și viitori părinți

Andrei Dumitru 04/05/2023 | 13:46 Ştiri
Sezamo lansează Baby Club Sezamini, o platformă gratuită pentru părinți și viitori părinți

Supermarketul online Sezamo, parte a grupului European Rohlik, anunță lansarea unei noi platforme dedicate părinților și viitorilor părinți, Baby Club Sezamini. 

Baby Club Sezamini este un club dedicat exclusiv părinților care au copii cu vârsta de până în 12 ani, dar și celor care așteaptă venirea pe lume a unui copil. Pentru a fi parte din acest club, clienții pot accesa în mod gratuit pagina dedicată https://www.sezamo.ro/sezamini și se pot înscrie rapid și ușor prin selectarea informațiilor solicitate. Serviciul este disponibil atât pe site, cât și în aplicație, fiind deja lansat pe alte piețe pe care activează grupul, precum Cehia, Austria, Germania și Ungaria.

Baby Club Sezami vine cu numeroase beneficii pentru clienți:

  1. Livrare gratuită de duminică până joi, între 10:00 – 16:00 (aplicabil doar pentru livrarea standard de o oră);
  2. Reduceri de până la 40% la produsele selectate din categoria „Mama și copilul”
  3. 15 lei cashback – pentru orice membru din clubul Sezamini care plasează o comandă de peste 300 de lei pentru produse din orice categorie, cu excepția produselor din categoriile alcool și tutun, sub formă de credite ce se pot folosi exclusiv pentru produsele din categoria „Mama și copilul”.

Astfel, aceste beneficii îi vor ajuta pe părinți să economisească timp, prin câștigarea a cel puțin 6 ore pe săptămână dedicate drumurilor la supermarket.

„Sezamini a luat naștere din dorința noastră de a ușura viața de zi cu zi a părinților printr-o experiență rapidă și eficientă de cumpărături, care le va permite să se bucure mai mult de momentele petrecute alături de copii. Mai mult decât atât, datorită beneficiilor acestui club, părinții au acces la reduceri exclusive, livrare gratuită și la produse noi pentru copii, economisind timp și bani. Cu acces la beneficii exclusiv pentru membri, Sezamini este partenerul perfect pentru orice părinte ocupat”, a declarat Tomáš Chadzivasilis, Chief Executive Officer Sezamo România.

Reducerile de 40% vor fi vizibile pentru toți clienții Sezamo pe pagina dedicată, însă de acestea pot beneficia doar membrii clubului. Gamele de produse care vor fi active în mod regulat prin programul Baby Club sunt alimentele pentru bebeluși, precum piureuri din fructe și legume, biscuiți și snacksuri, scutece și șervețele umede, cosmetice pentru copii, accesorii pentru bebeluși și produse specifice pentru mame sau gravide.

În plus, în activările Baby Club vor fi incluse și produse din alte categorii disponibile pe sezamo.ro. Cel mai adesea vor exista oferte disponibile doar pentru membrii Sezamini Club din categoriile fructe și legume, iaurturi, bomboane sau băuturi non-alcoolice.