Serviciul online de consultanță veterinară vetonline.com.ro a fost lansat în România (P)

NewMoney 14/02/2023 | 14:45 Ştiri
Serviciul online de consultanță veterinară vetonline.com.ro a fost lansat în România (P)

Fondatorii ucraineni Vladislav Gurkovsky și Konstantin Losobik au lansat un serviciu online de consultanță veterinară 24/7 vetonline.com.ro, pentru prima dată acest proiect a fost lansat în Ucraina, ulterior și în în Moldova și România.

Obiectivul propus este schimbarea abordării medicinei veterinare.

Cu ajutorul acestui serviciu, proprietarii de animale de companie pot beneficia de consultațiile medicului veterinar profesionist online 24/7. Indiferent unde vă aflați, singurul lucru pe care trebuie să-l aveți este acces la Internet.

vetonline.com.ro este o platformă care stabilește legătura între proprietarii de animale de companie și medicii veterinari profesioniști. Utilizatorii pot beneficia de serviciu în două formate:

  • Consultație veterinară online unică în chat  24/7 la 27 lei. De asemenea, într-un chat cu un medic veterinar, puteți trimite fotografii și videoclipuri. Serviciul este util pentru proprietarii de animale de companie care ezită să facă o programare fizică la medic. După ce ați beneficiat de consultație, vă puteți convinge dacă există sau nu motive de îngrijorare. De asemenea, specialistul va veni cu indicații cu privire la medicamentele necesare, îngrijire și profilactică. În timpul consultației, care se desfășoară online, proprietarul nu stresează animalul, economisește timp și bani.
  • Abonament lunar la 49 de lei, care presupune un număr nelimitat de consultații online.  Serviciul este destinat proprietarilor de animale de companie care au nevoie de o consultație urgentă a medicului veterinar. Medicul veterinar se conectează aproape instantaneu, literalmente în 3-5 minute de la momentul solicitării 24/7. Consultațiile au loc în chat, iar proprietarii cățelului sau pisoiului au posibilitatea de a trimite fotografii și videoclipuri medicului veterinar.

Monetizarea are loc datorită comisionului pentru fiecare serviciu prestat.