Serialul „Raised by Wolves”, regizat de Ridley Scott, va avea un al doilea sezon

NewMoney 18/09/2020 | 11:14 Timp Liber
Serialul „Raised by Wolves”, regizat de Ridley Scott, va avea un al doilea sezon

Serialul ştiinţifico-fantastic „Crescuţi de lupi/ Raised by Wolves”, regizat de Ridley Scott, va avea un al doilea sezon, a anunţat HBO după două săptămâni de la lansarea producţiei.

Cineastul britanic Ridley Scott („Blade Runner”, „The Martian”) este şi producător executiv al serialului cu zece episoade, la fel şi Aaron Guzikowski („Prisoners”), care l-a creat şi este scenarist şi coordonator.

„Crescuţi de lupi” are în centru doi androizi cu sarcina de a creşte copii umani pe o planetă misterioasă. Colonia de oameni devine din ce în ce mai mare, dar ajunge în pericol să fie distrusă de diferenţe religioase, iar androizii descoperă încet, încet ce consecinţe pot avea încercările lor de a controla crezurile oamenilor.

Mama, un android cu un trecut secret programat să aibă grijă de copii umani, este interpretată de Amanda Collin („A Conspiracy of Faith”), iar tatăl, un android foarte devotat atât mamei, cât şi copiilor umani este jucat de Abubakar Salim („Fortitude”).

Din distribuţie fac parte Travis Fimmel (Vikings), Niamh Algar, Winta McGrath, Matias Varela, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Jordan Loughran, Aasiya Shah şi Ivy Wong.