Șeful Apple, Tim Cook, şi-a schimbat numele pe Twitter după ce a fost ”botezat” de Donald Trump

NewMoney 08/03/2019 | 11:25 Ştiri
Șeful Apple, Tim Cook, şi-a schimbat numele pe Twitter după ce a fost ”botezat” de Donald Trump

Într-una dintre cele mai amuzante povestiri din ultima vreme pe sociale media, şeful Apple a preluat numele companiei în numele de utilizator folosit pe Twitter, scrie News.ro.

Astfel, noul nume de utilizator Twitter al CEO-ului Apple, Tim Cook, este Tim Apple. Numele companiei a fost însă scris cu un caracter care simbolizează un măr (Apple), nu folosind cuvântul propriu-zis.

Prima parte amuzantă a povestirii este originea numelui. Tim Cook a fost botezat, probabil din greşeală, Tim Apple de către preşedintele american, Donald Trump, în cadrul unei întâlniri.

„Oameni ca Tim se extind peste tot şi fac lucrurile pe care eu le-am dorit de la bun început. Obişnuiam să spun – Tim, trebuie să faci acest lucru şi aici – şi chiar ai făcut-o, ai investit mult în ţara noastră. Apreciez foarte mult acest lucru, Tim Apple”, a spus Donald Trump.

Aparent, lui Tim Cook i s-a părut suficient de inspirat numele Tim Apple, încât îl foloseşte acum pe Twitter.

A doua parte amuzantă este că şeful Apple a folosit un caracter care nu poate fi văzut corect decât pe dispozitivele Apple. Caracterul nu este Unicode, astfel că nu este interpretat la fel pe toate platformele.

Pentru ceilalţi utilizatori, de Windows, Android sau alte sisteme de operare, şeful Apple este pe Twitter Tim Dreptunghi.


Foto: Captură YouTube/The Guardian