Scandinavian Design House lansează un nou magazin online și estimează creșteri cu 30% mai mari

NewMoney 15/06/2020 | 18:15 Ştiri
Scandinavian Design House lansează un nou magazin online și estimează creșteri cu 30% mai mari

În noul context economic, în care retailul online a avut de câștigat, compania Scandinavian Design House tocmai a anunțat că lansează un nou magazin online cu produse pentru casă.

Noua platformă, unde sunt peste 10.000 de produse, ar urma să genereze o creștere anuală de cel puțin 30% pe zona de online față de 2019. ”Nișa Home & Deco în eCommerce este cu siguranță una cu potențial. Interesul oamenilor pentru achiziționarea de mobilier și decorațiuni în această perioadă de pandemie a crescut vizibil. Dublarea vânzărilor pe zona de mobilier și accesorii pentru copii ne-a confirmat acest lucru”, explică Diana Staicu, Owner & CEO Scandinavian Design House.

Potrivit unui comunicat de presă, platforma pune la dispoziția utilizatorilor și servicii de design interior și de montaj pentru mobilier, precum și serviciul de măsurători și service post garanție.

”Mulți oameni acum descoperă comerțul online – forțați de împrejurări, e adevărat. Dacă magazinele online vor fi extrem de atente la calitatea serviciilor și vor livra în intervalul de timp promis, sunt convins că o bună parte din cei care astăzi comandă online neavând alternative, vor descoperi conveniența shopping-ului online și vor rămâne clienți ai magazinelor online și după ce trecem de criza epidemiologică”, declara recent Andrei Radu, fondator GPeC.