Cum vrea Samsung să fure din clienții Apple cu ajutorul celui mai popular joc al momentului

NewMoney 10/08/2018 | 14:35 Ştiri
Cum vrea Samsung să fure din clienții Apple cu ajutorul celui mai popular joc al momentului

Samsung vrea să ia fața rivalilor de la Apple cu noul telefon Galaxy Note 9, care, cel puțin în Statele Unite, va avea un preț de pornire de 1.000 de dolari și poate ajunge la aproape 1.250 de dolari pentru versiunile mai mari, un preț mai mare decât cea mai scumpă versiune de iPhone X.

Noul telefon este echipat cu unul dintre cele mai mari ecrane de pe piață, de 6,4 inci și o memorie internă de până la 512GB, de două ori mai mare decât cea a unui iPhone X, scrie CNBC și este deja disponibil pentru precomandă.

Cu aceste specificații, compania coreeană încearcă să convingă cât mai mulți dintre cei 100 de milioane de utilizatori de Galaxy S9 sau S8 să treacă la Note 9. Pe lângă aceștia, Samsung atentează și clienții Apple, mai exact la cei nemulțumiți de durata bateriei, capacitatea de stocare redusă, ecrane sau ecrane mai mici, potrivit firmei de analiză Counterpoint Research, citată de CNBC.

Dar adevărata lovitură dată de Samsung ar putea veni din parteneriatul cu producătorii jocului „Fortnite”, cu o bază de peste 125 de milioane de jucători la nivel global și venituri ce depășesc 1 miliard de dolari.

Epic Games a anunțat, joi, că utilizatorii telefoanelor Note 9 vor avea acces primii la versiunea beta a jocului „Fortnite” pentru mobil. Pe lângă aceștia, la versiunea beta vor maia vea acces si o parte dintre utilizatorii unor versiuni mai vechi din gama Galaxy, anume Galaxy S9/S9+, Note 9, Galaxy S8/S8+, Galaxy S7, Galaxy S7 edge precum și Galaxy Tab S3 și S4.

Samsung a mai venit cu o veste bună pentru cei care vor da precomandă pentru Note 9 până pe 23 august, după ce a anunțat că va oferi 15.000 de V-bucks, bani ce pot fi folosiți în joc.

Mai mult, jocul va fi disponibil exclusiv pentru utilizatorii Note 9 în primele 48 de ore, însă acestă ofertă este disponibilă doar pentru clienții aflați în Statele Unite.


Foto: Captura Youtube/MZ

d