Samsung lansează un nou telefon: Galaxy XCover Pro

NewMoney 13/01/2020 | 12:32 Ştiri
Samsung lansează un nou telefon: Galaxy XCover Pro

Samsung Galaxy XCover Pro este un smartphone mid-range rezistent la şocuri, cu baterie interschimbabilă.

Samsung a anunţat smartphone-ul Galaxy XCover Pro, un dispozitiv robust, recomandat celor care lucrează în medii în care căderea telefonului este un risc întâlnit frecvent.

Nu doar că este rezistent la apă şi praf, conform certificării IP68, dar are şi certificarea MIL-STD 810G, care atestă rezistenţa în condiţii severe, precum atitudinile înalte şi umiditatea foarte ridicată.

Smartphone a cărui baterie poate fi schimbată

XCover Pro este unul din puţinele smartphone-uri noi care au o baterie ce poate fi schimbată. Aceasta are o capacitate de 4.050 mAh.

O altă facilitate deosebită este funcţia  push-to-talk, care permite folosirea telefonului ca un Walkie Talkie cu ceilalţi colegi – cu condiţia ca şi aceştia să deţină acelaşi telefon.

Acelaşi telefon include diverse soluţii pentru gestionarea stocurilor, scanarea codurilor de bare sau de POS, putând elimina nevoia unui hardware POS dedicat.

Ecranul Full HD de 6,3 inch poate fi folosit cu mănuşi şi recunoaşte comenzile şi când degetele sunt umede.

Din punct de vedere tehnic, Galaxy XCover Pro se bazează pe platforma Exynos 9611, cu 4 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare la care poate fi adăugat un card de memorie.

Smartphone-ul livrat cu Android 10 dispune de două camere foto, 25 MP,, F1.7 şi 8 MP, F2.2.

499 de dolari este preţul oficial al noului Galaxy XCover Pro.


Sursa: News.ro