Rustler România estimează afaceri de peste 2,5 milioane de euro pentru acest an

NewMoney 27/09/2017 | 17:36 Ştiri
Rustler România estimează afaceri de peste 2,5 milioane de euro pentru acest an

Rustler România, sucursala furnizorului de servicii imobiliare Rustler Group – Austria, estimează că în acest an afacerile companiei vor crește până peste valoarea de 2,5 milioane de euro.

Creșterile companiei, prezentă pe plan local de cinci ani, provin în mare parte din serviciile de Property și Facility Management oferite clienților din sectorul clădirilor de birouri de clasă A și B, urmate de servicii oferite celor din sectoarele logistic, industrial, retail și sectorul medical privat.

„(…) administrăm în prezent peste 30 de proiecte, cu 500.000 de metri pătrați de proprietăți imobiliare. Printre clienții din portofoliu se numără: Bluehouse Capital, WDP Development, NEPI Rockcastle, VASTINT, CITEC Immobilien, IVECO Services, Colosseum Retail Center, Monza Hospital, S+B Gruppe, Decathlon”, a declarat Daniel State, Managing Director în cadrul Rustler România.

În prima jumătate a anului curent, Rustler România a securizat contracte noi prin: servicii de Property și Facility Management pentru clădiri de birouri de aproximativ 100.000 de metri pătrați și pentru 65.000 de metri pătrați din sectoarele industrial și logistic, consolidarea proiectelor din zona de vest a țării, dar și centre comerciale de 25.000 de metri pătrați.

Rustler România își propune un plan investițional până în 2020 care va presupune dezvoltarea echipei, training-uri și școlarizare pentru angajați, achiziții de echipamente și investiții în certificări, dar și înființarea de noi sucursale în orașele principale ale României. „Vrem să ne consolidăm poziția în cadrul grupului, să ne concentrăm pe consolidarea proiectelor, astfel încât fundația pe care ne dezvoltăm să fie solidă și corectă”, spun reprezentanții companiei.

Bilanțul celor cinci ani de prezență Rustler în România:

  • 500.000 de metri pătrați de clădiri administrate. Pondere: 34% clădiri de birouri, 34% industrial, 32% retail;
  • 100.000 de kilometri rulați de echipele mobile prin acoperirea serviciilor la nivel național;
  • 90 de angajați, specialiști în domeniile de activitate ale companiei

„Piața este ascendentă, se educă din ce în ce mai mult și mai rapid. Exigențele cresc (…). Partenerii noștri încep să înțeleagă necesitatea unor servicii de Property și Facility management calitative. Beneficiarii au început să discute și să investească în aspecte legate de mentenanța preventivă, încă din stadiul de proiectare al clădirilor, concept pe care îl aplicăm tot mai mult și în România”, a mai declarat Daniel State.

Rustler România este sucursala Rustler Group, cu o tradiție de peste 80 de ani în real estate pe piața din Europa, și oferă o gamă largă de servicii imobiliare: de la administrare comercială, tehnică, management în construcții, evaluarea proprietăților.

Grupul Rustler are o cifră de afaceri de aproximativ 50 de milioane de euro. În România, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 1,8 milioane euro în 2016 și are in prezent o echipă de 90 de angajați. Printre serviciile oferite pe piața din România: Property Management, Facility Management, Project Management, evaluări și auditări tehnice.