Revoluția birourilor: un nou concept de spații de lucru flexibile intră pe piața românească

Andreea Neferu 21/06/2018 | 11:40 Ştiri
Revoluția birourilor: un nou concept de spații de lucru flexibile intră pe piața românească

Spaces, companie olandeză care oferă spații de lucru flexibile pentru nomazii din afaceri, freelanceri, antreprenori sau start-upuri, deschide primele locații din România în clădirile office Unirii View și Campus 6 din București.

Cele două clădiri în care Spaces va deschide primele centre din România se află în construcție, iar spațiile pe care Spaces le va ocupa urmează să fie date în folosință în trimestrul al doilea al acestui an.

Dacă în Unirii View, Spaces va ocupa 3.000 de metri pătați, în clădirea Campus 6.1 va avea 3.100 de metri pătrați. Locațiile vor oferi zone pentru networking și colaborare, birouri pentru echipe, spații de co-working, birouri complet echipate pentru întâlniri, birouri individuale mobilate și o cafenea.

“Spaces (…) promovează ideea de colaborare și de well-being la locul de muncă. (…) În era revoluției spațiilor de lucru, Spaces răspunde la cererea de spații de lucu flexibile și creează o sinergie care se extinde și în afara spațiului de lucru”, declară Ramona Predescu (Iacob) – foto -, Country Manager al Spaces România.

Spaces aparține grupului International Workspace Group (IWG), fondat în 1989 la Bruxelles. Din grup fac parte branduri precum Spaces, Regus (prezent de asemenea pe plan local), Basepoint, No.18, Signature și Open Office. Conceptul Spaces e prezent în 33 de țări, prin 155 de locații.

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.