Rețeaua de pizzerii “Dodo Pizza” livrează măști de protecție pentru clienți

Andrei Dumitru 08/04/2020 | 16:01 Ştiri
Rețeaua de pizzerii “Dodo Pizza” livrează măști de protecție pentru clienți

Rețeaua de pizzerii „Dodo Pizza” anunță un proiect non-profit prin care pune la dispoziția clienților săi măști de protecție pentru față.

Astfel, la fiecare comanda de minim 25 lei de pe siteul www.dodopizza.ro clienții pot achiziționa măști de protecție ambalate și sigilate individual, la prețul de 5 lei/ bucată. Măștile sunt oferite la prețul actual de achiziție, fără nici un adaos comercial, scopul acestui proiect fiind sprijinul acordat clienților rețelei de pizzerii în achiziționarea acestora, spun reprezentanții companiei.

„Suntem permanent în cautare de produse de protecție de calitate, la prețuri accesibile, pe care le achiziționăm în cantități mari și le punem la dispoziția clienților noștri la același preț pentru că știm că în această perioadă sunt greu de găsit. Fiecare mască este ambalată individual în plic sigilat și poate fi comandată, în București sau Brașov, telefonic la numărul *3636, pe site-ul www.dodopizza.ro sau din aplicațiile mobile pentru iOS sau Andoid”, spune Sergiu Bolocan, Director General Dodo Pizza România.

Dodo Pizza este o rețea internațională de pizzerii, cu peste 600 de unități deschise în intreaga lume. Rețeaua din Romania numără 6 unități în București și Brașov.