Retailerul elefant.ro are un nou CEO

Emil Popescu 04/12/2017 | 11:48 Ştiri
Retailerul elefant.ro are un nou CEO

Retailerul online elefant.ro are un nou CEO, Sergiu Chircă, managing partner în cadrul Fribourg Capital (acționarul majoritar al Elefant Online SA), înlocuindu-l pe Dan Vidrașcu, care a ocupat această poziție în ultimii patru ani.

“Vidrașcu a reușit să aducă elefant.ro de la nivelul unei librării online care abia începea să își diversifice oferta la un mall digital cu afaceri de zeci de milioane de euro. În prezent, elefant.ro este al doilea magazin online din România ca număr de tranzacții. Anul 2018 va fi anul consolidării acestei poziții, iar următoarea etapă de dezvoltare a Elefant va fi coordonată de Sergiu Chircă”, a declarat Ion Sturza, președintele Consiliului Director al Elefant Online SA.

Vidrașcu va continua să ocupe poziția de membru în Consiliul Director Elefant Online SA, urmând să sprijine în continuare dezvoltarea companiei.

Sergiu Chircă (foto) este membru în boardul Elefant din 2011, fiind foarte apropiat de evoluția companiei încă din etapa de start-up. Specializat în investiții și management financiar, Chircă preia conducerea elefant.ro cu obiectivul de a ghida dezvoltarea companiei în perioada urmatoare.

Retailerul are 1,5 milioane de clienți, peste 40 de puncte de livrare în România și o filială la Chișinău.

 


Sursă foto: elefant.ro

Emil are o experiență de peste 15 ani în presa economică, din care 13 la agenția Mediafax. Pentru NewMoney scrie pe domenii precum energie, industrie și auto.