RE/MAX a intermediat peste 1.000 de tranzacții de 40 de milioane de euro în primul semestru

Andreea Neferu 23/07/2018 | 13:31 Ştiri
RE/MAX a intermediat peste 1.000 de tranzacții de 40 de milioane de euro în primul semestru

Rețeaua de francize de agenții imobiliare RE/MAX România a intermediat peste 1.000 de tranzacții în valoare de 40 de milioane de euro în primul semestru al acestui an, care i-au majorat încasările din comisioane cu 35% față de aceeași perioadă a anului trecut.

 „În primul semestru din 2018, RE/MAX România a cunoscut o creștere constantă a afacerilor, tendință ce a marcat evoluția companiei în ultima vreme. Suntem de părere că aceasta se va menține și în perioada următoare”, a declarat Răzvan Cuc (foto), director regional al RE/MAX România.

Cele mai multe intermedieri au avut loc în București, Cluj și Brașov. În ceea ce privește tipul de proprietăți tranzacționate de către companie, ponderea celor de pe segmentul rezidențial a fost de 72%, urmate de cele comerciale (11%), industriale (9%) și terenuri (8%). În total, în perioada menționată, birourile RE/MAX au intermediat 84% vânzări și 16% închirieri.

RE/MAX estimează până la finele lui 2018 o cifră de afaceri de până la 2,8 milioane de euro, în creștere cu aproximativ 40% comparativ cu rezultatele raportate anul trecut.

De asemenea, compania își propune să extindă rețeaua RE/MAX cu până la 40 de birouri până la finalul lui 2018, aproape dublu față de anul anterior.

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.