RE/MAX a deschis trei noi francize și mai vrea încă cinci în următoarea lună

Andreea Neferu 12/06/2018 | 17:06 Ştiri
RE/MAX a deschis trei noi francize și mai vrea încă cinci în următoarea lună

Rețeaua de francize de agenții imobiliare RE/MAX România s-a extins cu trei noi birouri la Iași, București și Bacău, ajungând la 28 de unități pe plan local.

Biroul RE/MAX Imobis din Iași a fost deschis la începutul lunii iunie de către antreprenorul Ionuț Mihai. RE/MAX Elite, unitate deschisă în luna mai în București, este deținută de Daniela Istrate (foto), în timp ce RE/MAX Trend a fost inaugurat recent în Bacău și este deținut de Ciprian Barb, care mai are încă o unitate RE/MAX în Piatra Neamț.

RE/MAX are în plan deschiderea a încă cinci birouri în luna următoare.

RE/MAX a intermediat anul trecut peste 1.500 de tranzacții imobiliare, în creștere cu 50% comparativ cu 2016 și comisioane generate în valoare de peste 2 milioane de euro, în creștere cu circa 30% față de anul precedent.

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.