Regus deschide biroul cu numărul opt din București în clădirea Anchor Plaza

Andreea Neferu 09/05/2018 | 19:16 Ştiri
Regus deschide biroul cu numărul opt din București în clădirea Anchor Plaza

Furnizorul de soluţii pentru birouri flexibile Regus, companie cu sediul în Luxemburg, a deschis a opta locație din București în clădirea de birouri Plaza România Offices, deținută de turcii de la Anchor.

Cu o suprafață de 1.258 de metri pătrați, noua locație oferă 53 de birouri echipate și o zonă de birouri de co-working, spații deja închiriate de o companie globală de consultanță în management.

“Cererea de spații flexibile de lucru este în continuă creștere în București, deoarece companiile sunt din ce în ce mai preocupate de a reduce costurile implicate de chiriile antamate pe termen lung și de a le oferi angajaților mai multă libertate de a lucra când și de unde doresc”, a spus Ramona Iacob (foto), country manager al Regus România.

În afară de centrul Plaza România Offices, Regus deține în București încă 7 locații cu o suprafață totală de 12.258 de metri pătrați. Portofoliul companiilor pe care Regus le are ca și chiriași în România este format din start-up-uri, companii locale și companii multinaționale din domenii precum IT&C, consultanță, telecomunicații, turism, resurse umane sau e-commerce. Compania mai are spații în clădirile de birouri bucureștene City Center, Green Gate, Charles de Gaulle Plaza, Floreasca Plaza, World Trade Center, Hermes și Iride Business Center.

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.