Redport Capital anunță o cifră de afaceri de peste 100 milioane de lei în anul 2023

Andrei Dumitru 01/02/2024 | 13:29 Ştiri
Redport Capital anunță o cifră de afaceri de peste 100 milioane de lei în anul 2023

Grupul Redport Capital, fondat în anul 2016 de Cosmin Savu-Cristescu, anunță o cifră de afaceri de peste 100 milioane de Lei pentru anul 2023. În ultimii ani, compania a securizat un portofoliu de terenuri de peste 6 hectare în zona Petrom City – Străulești – Dămăroaia, unde în cadrul proiectelor The Level Apartments și Infinity Nord va dezvolta peste 2000 de apartamente și 15000 mp spații comerciale. Valoarea totală de vânzare (GDV) este de peste 350 milioane de Euro.

În cursul anului 2023, Redport Capital a livrat și vândut integral Faza II a proiectului The Level Apartments și a tranzacționat peste 200 de unități în cadrul tuturor proiectelor grupului, contribuind astfel la o cifră de afaceri consolidată de peste 100 de milioane de Lei.

„Ne bucurăm să anunțăm că am atins obiectivele financiare pentru anul 2023, demonstrând angajamentul nostru de a oferi calitate și excelență în toate aspectele afacerii noastre. Proiectul The Level Apartments a fost un succes remarcabil, marcând o etapă semnificativă în evoluția Redport Capital, iar lansarea Infinity Nord va fi atât o extindere naturală a portofoliului nostru, cât și o dovadă a viziunii noastre pe termen lung pentru dezvoltarea urbană sustenabilă.

În prezent, suntem încântați să vedem o impresionantă listă de așteptare și rezervări din partea clienților interesați, fie că sunt utilizatori finali în căutare de o nouă locuință, fie investitori atrași de potențialul de creștere al zonelor în care ne desfășurăm activitatea. Această cerere constantă subliniază capacitatea noastră de a identifica și depăși așteptările clienților, consolidând reputația Redport Capital ca un lider în domeniul dezvoltării imobiliare”, declară Cosmin Savu-Cristescu, Managing Director al Redport Capital.

The Level Apartments Faza III a depășit în decembrie 2023 borna de 70 de apartamente pre- vândute, însumând o valoare totală de peste 10 milioane de Euro.

Până în prezent au fost finalizate și vândute integral către proprietari primele două faze ale proiectului The Level, ce însumează 175 de apartamente plus parcări și spații comerciale, cu o valoare de vânzare de peste 25 milioane de Euro. Fazele III și IV vor fi livrate până la finalul anului 2025, respectiv 2026 și vor curpinde 350 de unități, cu o valoare de vânzare estimată la peste 60 milioane de Euro.

Redport Capital va începe anul acesta și construcția primei faze a proiectului Infinity Nord, unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din București, o adevărată destinație pentru Nordul Capitalei. Întreg ansamblu, estimat a fi finalizat în anul 2030, cuprinde un număr total de 1.250 de apartamente, 1.500 de locuri de parcare și facilități diverse, inclusiv spații comerciale, servicii medicale și de educație.