Record de vizualizări pe Netflix pentru ultimul sezon din Stranger Things

NewMoney 09/07/2019 | 09:53 Ştiri
Record de vizualizări pe Netflix pentru ultimul sezon din Stranger Things

Al treilea sezon din mult mediatizatul Stranger Things a doborât recordul de vizionări pentru primele patru zile din momentul lansării, potrivit News.ro.

Netflix a anunţat că 40,7 milioane de conturi s-au uitat la ce de-al treilea sezon din Stranger Things. În funcţie de câţi utilizatori intră pe un cont, cifra reală a telespectatorilor ar putea fi, în realitate, mult mai mare.

Din cele peste 40 de milioane de conturi, 18,2 milioane au terminat deja de văzut sezonul 3.

Cifrele sunt valabile pentru primele patru zile de la lansarea oficială care a avut loc pe 4 iulie şi sunt cele mai mari înregistrate vreodată de un serial pe Netflix.

Compania americană, care nu a oferit şi date locale privind conturile care au văzut Stranger Things 3, contorizează ca vizionare atunci când se urmăreşte mai mult de 70% dintr-un episod sau film.

Pentru a pune în perspectivă performanţa sezonului 3 din Stranger Things, Umbrella Academy, unul dintre cele mai urmărite seriale originale la momentul lansării, a avut nevoie de o lună pentru a ajunge la 45 de milioane de conturi.

Mai aproape de Stranger Things 3, dar din categoria filme, este Murder Mystery, care a înregistrat 30,9 milioane de vizionări în primele trei zile.


Sursa: News.ro

Foto: IMDB