RADET intră în faliment. Decizie definitivă a Curții de Apel București

NewMoney 11/11/2019 | 13:48 Ştiri
RADET intră în faliment. Decizie definitivă a Curții de Apel București

Curtea de Apel București a decis, luni, că RADET intra in faliment. Decizia este definitivă. Curtea de Apel Bucureşti a respins apelurile din dosar şi a menţinut decizia din primă instanţă.

Cu o oră înainte de decizia instanței, Gabriela Firea a spus că bucureștenii vor avea apă caldă și căldură, indiferent de decizia tribunalului.

Firea: Bucureştenii vor avea în continuare apă caldă şi căldură

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că, indiferent de sentinţa de luni în procedura de faliment a RADET, bucureştenii vor avea în continuare apă caldă şi căldură, potrivit unui comunicat de presă al municipalităţii.

„Am luat măsuri din timp pentru a putea garanta continuitatea agentului termic în Capitală. (…) O eventuală lichidare a RADET nu înseamnă dispariţia sistemului de termoficare, pentru că activitatea regiei va fi preluată de Compania Municipală Termoenergetica”, a explicat Firea.

Conform RADET, furnizarea agentului termic va fi reluată în 48 de ore.

Pentru realizarea soluţiei tehnice provizorii (prin care se va asigura continuitatea furnizării agentului termic pe toată durata desfăşurării lucrărilor din tronsonul final) este necesară oprirea agentului termic pentru apă caldă şi căldură pentru 48 de ore, începând de lunea aceasta, ora 23,30.


FOTO: Mediafax