PSC Group anunta extinderea proiectului WIN Herastrau

NewMoney 11/02/2020 | 16:16 Ştiri
PSC Group anunta extinderea proiectului WIN Herastrau

PSC Group anunta selectia BTD Construct ca Antreprenor General al proiectului rezidential WIN Herastrau, situat in cartierul Soseaua Nordului/Cartierul Francez, din Bucuresti.

Complexul rezidential este dezvoltat de PSC Contractor & Developer, companie membra a PSC Group, pe o suprafata de aproximativ 11.500 mp, incluzand in total 6 cladiri cu regim de inaltime 2S+DS+P+5E.

In prima faza a fost achizitionat terenul aferent a 5 dintre cladiri, iar ulterior, la finele anului 2019, a fost suplimentata achizitia cu lotul de teren pe care se construieste cel de-al 6-lea corp de cladire, pastrand aceleasi principii riguroase ale conceptului WIN Herastrau.

Conceptul presupune spatiu verde amenajat, arhitectura moderna, confort in interiorul apartamentelor prin inaltime utila de 2,75m precum si zone vitrate largi, finisaje si instalatii premium, dar si o suita de facilitati oferite locuitorilor complexului, printre care: doua niveluri de parcare subterana ce asigura locuri de parcare pentru proprietari si vizitatori, doua zone pentru sport-fitness, loc de joaca pentru copii indoor si outdoor, salon infrumusetare, zona pentru servicii de curatatorie a articolelor de imbracaminte, zona servicii de spalare auto.

70 de milioane de euro

Primele 5 imobile ale complexului WIN Herastrau ofera 252 de apartamente 2-5 camere, iar cel de-al 6-lea vine sa intregeasca oferta cu inca 50 de apartamente, intregul proiect fiind estimat la o valoare de aproximativ 70 de milioane de euro.

Lucrarile pentru fundatiile speciale ale proiectului au inceput in trimestrul II al anului trecut si s-au finalizat cu succes, chiar daca partenerul contractat, Octagon Engineering, nu a reusit sa depaseasca dificultatile operationale prin care a trecut.

“Sunt foarte multumit de compania selectata ca Antreprenor General al proiectului WIN Herastrau, BTD Construct, mai ales in contextual actual al pietei in ceea ce priveste criza fortei de munca si cresterea constanta a preturilor materialelor de constructii si manoperei. A fost un proces de analiza si selectie lung, dar foarte riguros executat de echipa noastra. Pe toata perioada selectiei, lucrarile de constructie au fost preluate de echipa proprie de constructori. Prin desfasurarea noii colaborari cu Antreprenorul General, lucrarile sunt la nivelul asteptarilor si se desfasoara intr-un flux tehnic foarte bun avand in vedere temperaturile pozitive din aceasta iarna si prognozele meteo. Am convingerea ca proiectul WIN Herastrau isi va onora promisiunile facute, astfel incat, clientii nostri sa fie ambasadorii viitoarelor noastre proiecte” a declarat Cristian Pascu, CEO PSC Group.

Pana in acest moment au fost vandute 101 apartamente din totalul de 302 apartamente si exista negocieri avansate atat pentru vanzarea integrala a uneia dintre cladiri, cat si pentru alte aproximativ 30 apartamente catre clienti individuali.