Proprietarul primelor malluri din România investește într-un proiect rezidențial în estul Capitalei

Andreea Neferu 08/11/2017 | 13:26 Ştiri
Proprietarul primelor malluri din România investește într-un proiect rezidențial în estul Capitalei

Dezvoltatorul turc Anchor Grup, care controlează primele două malluri construite în România, București Mall și Plaza, va ridica două blocuri cu 200 de apartamente pe Bulevardul Theodor Pallady din estul Capitalei, unul dintre cele mai noi poluri de investiții imobiliare din București. 

Prima etapă a proiectului Pallady Towers, ce cuprinde 109 apartamente, a demarat în această toamnă și este prevăzută pentru finalizare în luna septembrie a anului viitor. Proiectul rezidențial va oferi consultanță și va coordona activitatea de vânzări a locuințelor.

Turcii de la Anchor au mai construit un proiect rezidențial în București, InCity Residences, de lângă București Mall. De asemenea, compania mai are un proiect de birouri a cărui structură este realizată de câțiva ani, Anchor Plaza Metropol de pe bulevardul Timișoara din Capitală.

Pariul celor de la Anchor pe zona Pallady vine în contextul în care în ultima perioadă în această zonă a Bucureștiului au fost anunțate mai multe investiții, printre care deschiderea unor magazine Ikea, kika sau Leroy Merlin.

Pallady Towers este un proiect rezidențial demarat înainte de criză de mai mulți investitori islandezi, însă doar două clădiri au fost finalizate integral, iar construcția unei a treia a fost demarată. În 2014, dezvoltatorul inițial a intrat în faliment. Anchor va construi acum două noi blocuri în vecinătatea proiectului deja ridicat înainte de criză.

Pallady Towers prevede garsoniere cu suprafețe utile cuprinse între 35 de metri pătrați și 45 de metri pătrați, cu prețuri ce pornesc de la 38.100 euro + TVA cu parcare supraterană inclusă, apartamente cu două camere cu suprafețe utile cuprinse între 56 de metri pătrați și 62 de metri pătrați și preturi de la 71.000 euro + TVA cu parcare subterană inclusă, respectiv apartamente cu 3 camere cu suprafețe utile de 81 de metri pătrați la un preț de 100.000 euro + TVA cu parcarea subterană inclusă.


Sursă foto: NewMoney

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.