Profi a mai deschis cinci magazine

Gabriel Bucur 31/03/2017 | 16:55 Ştiri
Profi a mai deschis cinci magazine

Rețeaua de supermarketuri Profi s-a extins cu încă cinci magazine, în această săptămână, după inaugurarea unor unități în localitățile Cluj-Napoca, Țânțăreni (Gorj), Chevereșu Mare (Timiș), Bălăceanca (Ilfov), Periam (Timiș).

Unitatea din Țânțăreni este situată pe strada Principală nr. 65 și funcționează în format Loco, pe o suprafață totală de 360 de metri pătrați, din care sala de vânzări măsoară 220 de metri pătrați.

Tot în format Loco funcționează și magazinul din Chevereșu Mare. Amplasat pe strada Principală nr. 137, supermarketul se întinde pe o suprafață totală de 316 metri pătrați, din care zona de vânzări are 189 de metri pătrați.

Unitatea în format City din localitatea ilfoveană Bălăceanca este pe strada Libertății nr.1 și dispune de o suprafață totală de 372 de metri pătrați, din care sala de vânzări are 275 de metri pătrați.

La Periam, Profi a deschis un magazin în format Standard pe strada Principală nr. 825, unde ocupă o suprafață de 529 de metri pătrați, din care sala de vânzări este de 329 de metri pătrați.

La Cluj-Napoca, noul magazin Profi este al 21-lea din oraș. Amplasat pe strada Zorilor nr.44, unitatea în format City are o arie de 380 de metri pătrați, din care 280 de metri pătrați înseamnă sala de vânzări.

În total, Profi a deschis 13 magazine în luna martie, atât în format Loco, cât și City și Standard.

Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din țară, cu 536 de magazine amplasate în 283 de localități și 12.000 de angajați. Anul trecut, a inaugurat peste 130 de magazine, iar în 2017 profi țintește deschiderea a 200 de unități.

„Planurile sunt de creștere în continuare la 1.000 de magazine în perioada următoare”, a spus Daniel Cîrstea, CEO Profi Rom Food, în momentul anunțării tranzacției.

Anul trecut, rețeaua de magazine a fost protagonista celei mai mari tranzacții din retailul românesc, după ce fondul de investiții Mid Europa Partners, proprietarul operatorului de servicii medicale Regina Maria, a semnat un acord de preluare a Profi de la fondul Enterprise Investors, pentru 533 de milioane de euro.

 


FOTO: Profi

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.
← Close