Primul supermarket Auchan din România, inaugurat în Bucur Obor

Gabriel Bucur 02/08/2017 | 16:02 Ştiri
Primul supermarket Auchan din România, inaugurat în Bucur Obor

 

Retailerul Auchan, cunoscut pentru lanțul de hipermarketuri pe care îl are în România, a anunțat că va inaugura, până la sfârșitul anului, primul supermarket propriu din țară.

Locul ales are o încărcătură istorică: Centrul Comercial Bucur Obor din Capitală, una dintre cele mai importante și vechi zone de comerț din București.

Suprafața din supermarket dedicată vânzării va fi de circa 2.300 de metri pătrați.

„Suntem bucuroși să anunțăm semnarea parteneriatului cu Bucur Obor SA, parteneriat care ne va permite să facem încă un pas în direcția dezvoltării comerțului nostru de proximitate. (…) Dorința noastră este, ca prin intermediul acestui proiect să aducem diferența Auchan și în zona Obor – kilometrul 0 al comerțului din București”, a declarat Ionuț Ardeleanu, directorul general al Auchan Retail România.

Din acest an, Auchan Retail România și-a extins dezvoltarea în zona de multiformat prin deschiderea primelor magazine de proximitate – MyAuchan, în parteneriat cu Petrom SA. În prezent, compania are 33 de hipermarketuri și 4 magazine de proximitate My Auchan, deschise în stații Petrom, în care lucrează aproape 10.000 de angajați.

Auchan Retail ocupă locul 11 în topul celor mai mari lanțuri comerciale din lume și este prezent în 17 țări, cu peste 3.700 de magazine și aproape 350.000 de angajați.

 


FOTO: Mediafax

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.